29. huhtikuuta 2013

Kesäinen fiilis

Olenko ainoa, jota ärsyttää kun vasta kuvista huomaa ettei olekaan saanut napattua lakan hienoa efektiä mihinkään kuvaan? Mulla kävi niin, taas. 


Ihanan aurinkoisia ilmoja ollut nyt, joten päätin tehdä jotakin räikeää kynsillekin! Näillä mentiin neljä päivää töissä!

Pohjalle lakkasin kaksi kerrosta Color Clubin Sparkle and Soaria. Ihana kultaista shimmeriä sisältävä räikeä oranssi. Kärkiin halusin ihanaa pinkkiä, joten liukuväriin käytin Color Clubin Wing Flingiä, joka näkyykin kuvissakin.

Ongelmaksi muodostui mulla se, että miten koristelisin? Pelkkä liukuväri on "tylsä", mutta jotenkin en osannut päättää koristeluja kuitenkaan.. Päädyin laittamaan kerroksen Color Clubin Snow-Flakesia. Postauksen alussa jo valittelin, kuinka en ollutkaan saanut efektiä napattua kuviin.. Puhuin juurikin tämän Snow-Flakiesin tuomasta upeasta "värivaihtelusta". Näytti meinaan uskomattomalta auringonvalossa! Kannattaa kokeilla, jos tällaisen lakan omistat.
Onko kesän lähestyminen näkynyt jo teidän kynsillä? :)

1 kommentti:

  1. Mulla on itelläkin Sparkle And Soar ja Snow-Flakes. Ja tällä hetkellä kynsillä vihreä Fly With Me, joka kuuluu myös Take Wing -kokoelmaan. Tämän kokoelman lakat on niin iloisia ja kesäisiä, että väkisinkin rupeaa tekemään mieli näitä käyttää.
    Se on niin ärsyttävää, kun tekee jotku kivat kynnet tai on joku kiva lakka, eikä sitä saa tallentumaan oikein kameralle. :/

    VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)