2. toukokuuta 2013

Leopardia ja raitaa


Nämä kynnet aloitin kahdella kerroksella NYX Girlsin sävyä Iced Coffee. Taas jälleen kerran liukuväriä! Iced Coffeen lisäksi käytin NYX Girlsin 24 Karetia. Vaihtelua hain sillä, että tein nimettömään ja peukaloon liukuvärin eripäin kuin muihin kynsiin.

Päälle leimasin tuollaisen leopardiraita leiman, josta sitten leopardi täplät väritin pinkeiksi Wet n Mildin Fashion Passionilla.

Lopputulos on kyllä mieleinen! Ihme liukuväribuumi mulla taas menossa, mutta ei se varmaankaan ketään häiritse.. Jos joku tutoriaalia kaipailee, sen löytää TÄÄLTÄ !NYX Girlsin lakat on saatu testattavaksi Pretty.fi:ltä !

5 kommenttia:

 1. Tosi kivat kynnet! Sulla on muuten todella kaunis kynnen muoto ja pituus.

  VastaaPoista
 2. Kyllä joka kerta täytyy hämmästyä kun selailen blogiasi, kaikki kynnet niin kauniisti ja huolellisesti tehtyjä. kauanko yleensä pidät vaikka esimerkiksi näitä leopardi kynsiä ennen kuin teet uudet? itselläni niin pienet ja lyhyet kynnet että ei niihin paljon mitään ekstraa saa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Mulla saattaa välillä olla päivän tai pari tai sitten viikonkin.. Riippuu tosi paljon siitä, miten on vapaapäiviä! :) ja tietenkin innostusta lakkailla. Nämä leopardit olivat kynsillä muutaman päivän. Harvemmin tulee lakkailtua useita päiviä peräkkäin.

   Itseasiassa minullakin on nyt melkoisen lyhyet kynnet, koska rupesivat lohkeilemaan.. :( mutta kyllä lyhyisiinkin saa melko kivojakin juttuja väkerreltyä! ;)

   Poista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)