7. huhtikuuta 2013

Golden Rosen Jolly Jewelsejä


Monen monessa blogissa näitä on hehkutettu paljon jo jonkin aikaa, ja nyt on tämän blogistin vuoro! Silloin kun nämä tulivat Seppälöihin, ostin itselleni kolme näitä. Eniten ihastutti kaikki, mutta tyydyin hankkimaan sävyt 114, 115 ja 112. Jos et ole vielä saanut aikaiseksi hankittua yhtäkään näistä, niin kehottaisin ehdottomasti ostamaan edes yhden! Et kadu.

Moni teistä lukijoista varmasti huomasi Golden Rosen "Näytä kyntesi" -kilpailun, joka oli käynnissä muutama päivä sitten? Eihän sitä tietenkään voinut missata, joten tein glitteroksennukset, jotka näytän kyllä täällä blogissakin vielä. Upeat glitterkynnet veivät voiton, mutta minäpä sain yhden kolmesta yllätyspalkinnosta! Paketti saapui perjantaina, ja voitte varmasti samaistua siihen jännitykseen, jota tuona paketin avaamishetkellä koin! Paketin sisältä paljastuivat Jolly Jewelsit nro 102, 103, 107 sekä 117! Mahtavaa!

Kaiken kaikkiaan nämä Jolly Jewelsit ovat sellaisia lakkoja, joita et halua missata! Todella käteviä juurikin niille päiville, kun et keksi mitä tehdä kynsillesi tai kun haluat paljon bling blingiä. Kuivuvuuskin on todella hyvä!


102 on ihana hopea lakka, jossa on kolmea erikokoista hopeista glitteriä. Tämä on itseasiassa minulla tällakin hetkellä kynsillä. Ainoa miinus, jonka tälle antaisin on se, että kynsien siististi lakkaaminen on todella vaikeaa! Itse en ainakaan onnistunut saamaan itseäni miellyttäviä reunoja lakkauksiin.. Kyllä tämän kauneus silti korvaa tuon miinuksen! En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan tätä vaikkapa mustan päälle! 

103 on kultainen lakka, jossa on kuparin(?) värisiä pieniä sekä hieman isompia glitterhileitä. Tämä on yksi niistä, joita kovasti Seppälässä hipelöin, mutta kuittasin sen "liian perus". 

107 on sinivihreä lakka, jossa on pienen pientä kultaista glitteriä sekä hieman isompia sinisiä glitterhileitä.

112 on violetti lakka, jossa on pienempiä sekä hieman isompia kultaisia glitterhileitä. Tämä on blogissa esitelty aikaisemminkin


114 on sininen lakka, jossa on pienenpientä sinistä tikkuhilettä, isompaa pinkkiä tikkuhilettä sekä pikkuisia kultaisia glitterhileitä. Iso miinus tälle siitä, ettei tämä peitä kynttä kolmella kerroksella kuten muut. On kyllä toisen lakan päällä varmasti oikein kiva!

115 on harmaa lakka, jossa on erikokoisia ja värisiä glittereitä (mm. punainen, vihreä, sininen ja valkoinen). Tällä saat vaivattomasti glittersandwichit yhdesta purkista!

117 on musta lakka, jossa on pieniä sekä isoja kultaisia glittereitä. Vakuutan tämän olevan paljon kivemman näköinen "livenä"

Alla vielä swatchaukset kaikista hieman oudossa järjestyksessä:

vasemmalta oikealle: 114, 115, 112, 117, 107, 103 ja 102Oletteko saaneet jo tarpeeksenne Jolly Jewelseistä?
 Mitä sävyjä SINULLA on varastossasi? :)


3 kommenttia:

  1. Multa löytyy Jollyja vasta 8kpl ja loputkin haluaisin. Sävyt mitä mulla jo on: 102, 107, 110, 112, 113, 114, 115 ja 117 =)

    VastaaPoista
  2. Multa löytyy 2kpl :) 107 ja 114 :) Ja olen niihin oikein tyytyväinen!

    VastaaPoista
  3. Tuo 107 näyttää aika kivalta, se multa ainakin puuttuu vielä. Ja 103, jonka ajattelin olevan aika samanlainen kuin mun yksi Sally Hansenin lakka. Mutta nyt se ei näytä kyllä niin samalta... Täytyis kai ostaa, et vois tehdä vertailun? :D 102 jäi kans mietityttään, et sekin ois kvia omistaa. melkein kaikki muut löytyykin jo. :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)