25. huhtikuuta 2013

Kynsiteipin käyttö koristeluissa -tutoriaali

En ole kovin tyytyväinen aikaisempiin teippien käyttö -kokemuksiini, kuten olen aiemminkin kertonut. Olen vinkannut teille, että niitä teippejä voi käyttää muuhunkin kuin jättääkseen ne päällyslakan alle koristeiksi. Teinkin teille "pikatutoriaalin" asiasta! 


Ennen tutoriaalia, minun on aivan pakko esitellä nämä hienot liukuvärikynnet, jotka olen tehnyt oikeastaan jo muutama viikko sitten. Käytin näissä kynsien koristeluteippiä kuten tutoriaalissakin, mutta lakkaamisen sijaan töpöttelin liukuvärin ensin tummin sävy kynnen tyveen ja sitten teippien kanssa kärkiin päin. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, lopputulos on NIIN hieno! 

Käytin näissä Wet n Mildin Mandraa, Wet n Wildin 9.0.2.1. Orangea sekä Kleancolorin Metallic Mangoa


Mitä tarvitset:

• Ainakin kaksi eriväristä lakkaa
• Kynsien koristeluteippiä tai pieniä suikaleita muuta teippiä
• Pienet sakset, kynsileikkurit tms. 
• Pinsetit


1. Lakkaa ensin pohjalle haluamasi lakka pohjalle, niin että lopputulos on täysin peittävä. Pohjalakka tulee näkymään teippien kohdalta! (Älkää hämääntykö, kuvassa on virheellisesti eri värinen lakka kuin loppujen lopuksi käytin!)

2. Aseta teipit haluamallasi tavalla. Ole tarkkana, että painat teipin kunnolla paikoilleen, sillä muuten päälle tuleva lakka pääsee "tunkeutumaan" teipin alle, eikä viivoista tule siistejä! Teippien asetteluun voit käyttää apuna pinsettejä, tai asetella ne sormilla/kynsillä, mikä vain sinusta tuntuu parhaalta ja helpoimmalta. Muista jättää teippeihin pieni "häntä", jotta sinun on helppo ottaa teipit pois. 

3. Lakkaa kerros haluamaasi lakkaa teippien päälle. Valitse lakka, joka on hyvä yhdelläkin kerroksella. Älä anna kuivua!

4. Irrota teipit pinsettejä apuna käyttäen, muista myötäillä teippien "kulkusuuntaa", älä repäse miten sattuu. Päällä oleva lakka on edelleen märkää, joten jos irrotat teipit huolimattomasti, viivat sotkeutuvat. Viimeistele kynsi päällyslakalla. 

Suosittelisin tekemään kohdat 3.-4. yhdelle kynnelle kerrallaan! Muuten saattaa käydä niin, että lakka ehtii kuivahtaa ja lähtee pois teipin mukana, jolloin reunoista tulee rumat. 

Käytin tutoriaalissa NYX Girlsin sävyjä nimeltä Flash ja Lovely. (tuotteet ovat saatuja)Oletko koskaan kokeillut teippien käyttöä tällaisissa manikyyreissä? :)

5 kommenttia:

  1. Ooooh, noi ylemmät on niiiiin upeet! Kokeilin tuolla alemmalla taktiikalla joskus, mutta mun teippi on niin kapeaa, että en tykännyt lopputuloksesta :/

    VastaaPoista
  2. Toi liukuväri-idea oli mulle ihan uusi juttu, mielettömän ihanat! Kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
  3. Onpas mahtavan kauniit nuo ensimmäiset kynnet!! Mä en oo vielä ikinä kokeillut teippiä lakkauksessa millään tapaa, mutta ehkä voisi jo pian...

    VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)