12. huhtikuuta 2013

NYX Girls

Sain Pretty.fi :ltä ihania NYX Girls -lakkoja testattavaksi ja esiteltäväksi teille ! Näitä lakkoja tai lähinnä swhatchauksia ei hirveästi löydä googlailemalla, mikä on harmi. Yleisesti voisin sanoa, ettei NYX Girls -lakat ole mitään yhdellä kerroksella peittäviä lakkoja, mutta laatu muuten on todella hyvä. Selitän lisää kunkin lakan kohdalla. (Lakkojen nimistä pääset ko. lakan katsomaan myös Pretty.fi:n verkkokaupasta!)


Naked on oikein hyvä ranskispohja -lakka! Peittää epämiellyttävät kellerrykset ja muut epämääräiset väri muutokset. Väri on hieman helmiäinen, joten jos etsit täysin neutraalia niin kannattaa jatkaa etsimistä. Helmiäisyys ei kuitenkaan paista kauas, mutta tuo oman kivan pikku lisänsä.

Iced Coffee on myös helmiäislakka, sanoisinko että kermansävyinen? Iso miinus tälle, sillä raidoittuu herkästi. Eihän sitä kaukaa huomaa, mutta se jota tällainen raidoittuminen (joka muuten näkyy alemmassa kuvassa) haittaa, niin kannattaa kiertää tämä kaukaa. Itse ihastuin tähän juurikin värin takia, oikein juhlallinen!

Golden Pink on lilakultainen duochromelakka, johon tykästyin kovasti! Efekti näkyy selkeästi, ja onhan tämä väriyhdistelmä nyt aivan vastustamaton. Tämän tarkemmin ominaisuuksista en osaa sanoa, sillä tämä ei ole ehtinyt vielä kertaakaan kynsille asti.

Flash tähän petyin hieman, sillä luulin tämän olevan ihana vaaleanlila lakka, mutta paljastuikin tuollaiseksi "mummoväriksi" (en tiedä miksi kaikkia tämän sävyisiä sanon mummoväriksi), kertokaa joku minkä värinen tuo on! Lakka itsessään on oikein kiva, peittää kolmella kerroksella ja kuivuu nopeasti.

Lovely on hieman viininpunainen lakka, jossa on hopeista shimmeriä. Tämä oli ensimmäinen näistä lakoista, joka pääsi kynsille. Sanoisinko, että tämä on sen sävyinen lakka, joka pitäisi jokaisen kynsiään lakkaavan ihmisen varastoista löytyä? Peittää kolmella kerroksella täysin ja kuivuu nopeasti.

Alla vielä swatchit muista paitsi sävystä Naked:

Vas. oikealle: Lovely, Golden Pink, Flash ja Iced Coffee


Tein pikaisesti eilen jotkin kynnet töitä varten ja tällaiset niistä tuli. Ensin lakkasin yhden kerroksen NYX Girlsin Naked:ia, jonka päälle tein V-ranskiksen Iced Coffeella ja Flashilla. Jotenkin onnistuin kolhimaan Flashin pintaa, ennenkuin se oli täysin kuivunut, joten pikaratkaisuna laitoin päälle hieman glitteriä, eli Wet n Wildin sävyä Sparked. Käytin viivoihin hopeaa akryylimaalia ja loppusilauksen tein 2mm ja 1,5mm hopeisilla strasseilla.Mitä pidät NYX Girls -lakoista? Onko sinulla niitä jo tai ajattelitko hankkia? :)

3 kommenttia:

 1. Muutama Nyxin lakkaa löytyy, mutta niistä en ole kamalasti pitänyt. Voisin testata uudelleen jotakin eri lakkaa nyxiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkä nimisiä sulta löytyy? :) Onhan se tietysti tosi paljon itse lakasta kiinni, että onko hyvä vai ei.. Ei voi tuijottaa vaan merkkiä :)

   Poista
 2. Kivoja lakkoja sait.ite en omista yhtään nyx lakkaa

  VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)