31. heinäkuuta 2012

ChG Atlantis

Tänään sain Mimaxilta tilaamani jutut postissa ! Paketti sisälsi siis 4kpl China Glaze lakkaa, sävyt Atlantis, Stone Cold, Admire sekä Sweet Hook. Lisäksi paketissa oli vielä kaksi strassihyrrää, kokoa 2mm ja 1,5mm. Yllärinä paketista paljastui vielä Hello Kitty tarrojakin, mutta ne ei kyllä ole lainkaan mun juttu, joten annoin ne siskontytölleni.. Ensimmäisenä kokeiluun pääsi pitkään himoitsemani Atlantis !


Aivan ihana lakka pelkältäänkin, ajattelin että tämä sopisi varsinkin sellaisille päiville, kun mikään koristelu ei onnistu. Lakka on suhteellisen helppo levittää, mutta sivellin on todella ohut.. Kerroksia laitoin 3 tai 4, mutta mielestäni peittää melko hyvin tällaiseksi "glitterilakaksi". Lakka kuivuukin nopeasti !

Lakka näyttää auringossa tältä :


En tietenkään voinut taaskaan jättää koristelematta, joten tein nimettömään sekä peukaloon kukkaset, joista löytyy tutoriaali TÄÄLTÄ.


Esittelen noita muita lakkoja sitten kynsien yhteydessä, en jaksanut nyt ottaa kuvia niistä.. Pakko myöntää, että tästä Atlantiksesta tuli mun uusi lempparilakka !

Mitä mieltä olet lakasta? 

7 kommenttia:

 1. Aivan tajuttoman nätti! Yksi uusi "must have" lisätty listaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii on ! Luonnossa vielä hienompi ku noissa kuvissa.. :)

   Poista
  2. Varmasti, kuvista saa harvoin (tai ainakin minä saan harvoin) lakalle oikeutta tekeviä :)

   http://i-heart-nailart.blogspot.fi/

   Poista
 2. vähänkö upeen värine:oo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ! Kun aiemmin googlailin tosta kuvia nii en kyl ois uskonu et jopa näin nätti lakka on ;)

   Poista
  2. pakko vielä kysyy et onko toi kynnellä sellasta "röpelöistä"? Kun mulla sellaset ilman päällyslakkaa aina lähtee jos vähänki kolauttaa johkin:s

   Poista
  3. Muistaakseni pinta ei kovin röpelöiseksi jäänyt ilman päällyslakkaa ja oli tosi kestävä kynsissä, ei lohkeillut jne. :) tosi kiva lakka kyllä !

   Poista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)