23. heinäkuuta 2012

Marianne karkit

Aivan ensimmäisenä pahoittelen huonoja kuvia ja sottaisia kynsiä ! Ei nuo akryylimaalit koko kynsille vaan sovi, tai sit en vaan osaa laittaa päällyslakkaa hyvin.. Maali leviää, halkeilee ja siitä irtoaa paloja. Otin "hätävarakuvat" kännykällä, kun ei ollut sillä hetkellä kameraa lähettyvillä.. Mutta pääsivätpä marianne karkki kynnet sentään blogiin asti ! 


Eli siis, kynnet on tosiaan koristeltu käyttäen akryylimaaleja alusta loppuun asti. Mun valkoinen kynsilakka oli niin huono, ettei se meinannut kuivua millään, joten luulin että akryylimaali olisi parempi vaihtoehto, mutta pah ! Ei ne vaan pysy.. Kaikki pienetkin kohdat joissa ei ole päällyslakkaa liukenee veteen ja lähtee leviämään.. Näkee kyllä kuvista ! Idea tosiaan tuli puhtaasti marianne karkeista, joita koitin maalailla nimettömään ja peukaloon. Nauroin näille hirveästi, koska nää oli niin hassut.


Tähän loppuun hieman muuta asiaa.. Ajattelin aloittaa tuon " 30 päivän haasteen ", eli 30 päivälle on tietty teema, väri, koristelu, jonka mukaan kynnet tulee tehdä. Tosin, mulla ei ole mitään mahdollisuuksia tehdä kynsiä joka päivä, joten nyt puhuttaisiin " lakkauskerroista ". Onko joku tehnyt tämän haasteen ? Kuulostaa kivalta, mutta olen melko varma etten suoriudu siitä ihan vain sen takia, että en malta tehdä "ennalta päätettyjä" juttuja.. Mutta harkitsen vahvasti !


Mitä mielipiteitä kynnet herättävät ? Oletko kokeillut 30 päivän haastetta ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)