14. heinäkuuta 2012

Sinä minä ja puolustusvoimat -päivä or NOT

Kihlattuni lähti tosiaan sinne armeijaan tällä viikolla ja siellä ois huomenna, tai no tänään sunnuntaina Sinä minä ja puolustusvoimat -päivä. Olin niin innoissani jo menossa, että aattelin tehdä "armeija" kynnet. Pohdin tosi pitkään sitä, miten nää toteuttaisin. Tein viisi eri vaihtoehtoa, ja isoin ongelma oli siinä, että mulla ei ole muutakuin kaksi suhteellisen sopivaa vihreää ! No, vaivannäköä ei "palkittu", sillä illalla tuli viesti etten saa tulla koska olisi pitänyt aikaisemmin ilmoittaa tulijat. PAH ! Nää kynnet lähti sitten siltä istumalta poistoon. Kismittää.


Tässä on nää kaikki vaihtoehdot. Koitin epätoivoisesti toteuttaa tuon viimeisimmän oikealta. "Mulla on vain kaksi vihreää lakkaa" -ongelman selvitin sekoittamalla akryylimaaleilla jonkunlaisen vihreän. Mikä noista on enitein "armeija" -tyylinen?


Tässä on lopputulos. Ihan jees, ehkä ennemmin laikukkaat vihreät kynnet kuin "armeija" -kynnet. Eipä se mitään, ei nää kynsillä ollu muutakun tunnin verran kiusaamassa.

Pohjalla on siis akryylimaaleista sekoitettua vihreää, vaaleamman vihreät laikut on tehty Essien Navigate Her lakalla ja tummimmat Models Ownin Golden Greenillä.


Lisäksi tein vielä äipälle kynnet ! Pohjalla on Essien Lovie Dovie ja päälle laitoin Wild&Mildin Hecate -sävyistä Crackle lakkaa. Päällä ei ole lainkaan top coatia, muuten "halkeileva" lakka olisi ollut melko tumman violetti.

Kerrohan toki mielipiteesi :) 

9 kommenttia:

 1. Minä tykkään tuosta, joka on kolmas vasemmalta. Se näyttää armeija -henkiseltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen tein ihan ensimmäisenä itseasiassa, mutta aattelin sitten että pohja oli liian vaalea ja sinertävä.. :/

   Poista
 2. Mikä on tuo fontti noissa sun kynsikuvissa millä lukee tuo sun blogin osoite? Ja tuossa armeija "kyselyssä" olen samaa mieltä Mimosan kanssa. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cinnamon cake -nimellä löytyypi dafont.comista :) ja sit tän postauksen kuvassa on vielä tuo "kynsitaideblogi" eri fontilla, eli se on sitten Elephant Hiccups ja seki löytyy dafontista ;)

   Poista
 3. Hienot kynnet! Mä tykkään tosta minkä sä valitsit :) Kyllä ne musta näyttää ihan maastokuvioiltan mut ehkä ois voinu noista täplistä tehdä hieman "monimuotoisemmat" jos tiiät mitä tarkotan :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ! Joo, jotenki tuli vaa "täpliä", vaikka mun mielestä noi mitkä tein kiekolle onnistu ihan hyvin nii silti jotenki en saanu tehtyä epämääräisiä laikkuja kynsiin ! En tajua.. :D

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Mä tykkään noista viimesistä oikella.. Ai pitiksinne muka ilmottautua? En mä vaan ilmottautunu. Ja sotkullehan voi mennä aina moikkaamaan. :) Kyllä se leskiys nopeesti ohi menee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitipiti, nää meni vissiin sit panssarimuseoon tai jotain, mut eipä se loppujen lopuks haitannukkaa ku nyt oottelen ens pe-ma tulevaks nii Jopo onki sitte kotosalla ! :) Paljon kivempi se ku käydä sotkussa, siel ku on nii paljon porukkaa ja sillai..

   Poista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)