24. heinäkuuta 2012

Kone Helsinki lakkoja, KKCenterHk ja kynsiä !

Sorruin shoppailemaan.. Tokmannin ketjun myymälöissä on nyt 3kpl flormarin/Kone Helsingin lakkoja 5 eurolla, joten niitä sitten pariin otteeseen tällä viikolla tullut hamstrattua.. Heh. Lisäksi postauksen lopussa on parit kynnet, joissa olen käyttänyt uuden yhteistyökumppanini testiin lähettämiä tuotteita. Mahtavaa ! 


Paljoa en vielä osaa sanoa näistä lakoista, hieman tuossa äsken swatchailin niitä kiekolle, mutta paremmin ominaisuudet näkee kynsillä. Kuitenkin, ensivaikutelma näistä on erittäin positiivinen !

118, 819 ja U16
Sävy 118 oli lähinnä sellainen " otetaan nyt sitten tämä " -tyyppinen valinta, jotta sain lakat 5 eurolla, enkä neljällä.. 819 on ihana valkoinen holo, joka näytti swatchattuna ainakin aivan mahtavalta. Peittävyydestä en kyllä osaa sanoa, mutta saapahan sitten ainakin hieman holo efektiä kynsiin kuin kynsiin. U16 ei näytä nyt kuvassa lainkaan samalta kuin luonnossa.. Ylemmässä kuvassa se on tuo erittäin tumman violetti, joka muuten vastaa paljon paremmin lakan oikeaa sävyä. Ihana siniseen taittuva violetti.

U05, U28 ja 820
 U05 oli vaan niin ihanan räikeä pinkki, että se oli ihan pakko saada ja U28  niin räikeä violetti.. Sävy 820  on yksi Kone Helsingin hololakoista, joten se piti saada jo pelkästään siitä syystä.


Liityin tässä yhteistyökumppaniksi KKCenterHk:n kanssa, ja tänään tuli paketti postiluukusta ! Sieltä paljastui sydämen muotoisia helmenpuolikkaita, parit water decalsit sekä kolme erilaista stamber laattaa. Kaikki tosi kivoja ! Laatat osoittautui ekan kokeilun jälkeen äärettömän hyviksi, suosittelen lämpimästi ainakin laattojen läpi selailua, hintaa niillä on 5,05$ eli euroissa n. 4€ ja postituskulut kutakuinkin 1-3€ riippuen paketin painosta. Samantien et pääse hypistelemään uusia tuotteitasi sillä n. parin viikon toimitusaikaan kannattaa varautua. Omalla paketillani kesti matkata luokseni 15 päivää. Yritys sijaitsee Kiinassa, mutta omasta mielestäni palvelu on hyvää ja mukavaa. Kynsijuttujen lisäksi kaupasta löytyy meikkejä, tekoripsiä, peruukkeja ja muita pukeutumiseen liittyviä juttuja. Tavarat pakattiin hyvin, mikään ei ollut rikki ja kaikki tuotteet oli söpösti omissa pikku pussukoissaan. 


Tässä vielä hieman kuvaa tuotteista, esittelen näitä vielä tarkemmin kunhan pääsen näitä testailemaan ja tutustumaan näihin. Alkutuntuma tosiaan on erinomainen, ja olen siis kokeillut kultaisia perhosdecalseja sekä jokaisesta laatasta paria kuvioa. 


Itselleni testasin Kone Helsingin sävyä U05, aivan ihana ! Peittävyys on erittäin kehno, joten kannattaa ehdottomasti laittaa alle joku kiva pinkki lakka ja tätä siihen päälle. Päätin näihin kokeilla kultaisia perhosdecalseja, ja mielestäni sopivat älyttömän hyvin ! Strassit oli pakko laittaa tietenkin, muut sormet tuntui orvoilta ilman koristuksia.. Hieman hassut yhdet strassit, mutta ei se mitään ! Water decalsit toimi kivasti, vaikka itse toista kertaa näillä temppuilen.. Oikean käden nimettömästä perhonen lähti kävelemään päällyslakan mukana, mutta se taisi kuitenkin olla täysin minun mokani, kun en antanut sen hieman jämähtää. Äidillekin piti kynnet tehdä ! Alla Classicsin hopeaa lakkaa, ja leimat tehty Kleancolorin sävyllä Metallic Red. Muutama punainen strassi koristeeksi vielä ja valmista tuli ! Äiti ainakin tykkäsi kovasti.  

Pitkä kuva rikas postaus keskellä yötä. Kiva jos jaksoit lukea ! Mitä Kone Helsingin lakkoja itse omistat ja mitkä Kone Helsingin lakat mielestäsi pitäisi kaikkien omistaa?

Paljon asiaa, mutta mitä pidätte kynsistä ? Entä Kone helsingin lakoista tai KKCenterHk:sta? :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)