17. heinäkuuta 2012

Hassut joulukynnet keskellä kesää?


Tässä kipeänä ollessani väsäsin sitten kynnet Miehen puolikkaat -maratonin lomassa. En oikein tiedä miten tällaisiin päädyin, tai mitä näistä tulee mieleen (paitsi joulu) mutta hassut nää on ! (etenkin kun kynsinauhojen putsaaminen meni vähän niin ja näin)

Pohjalle lakkasin Kleancolorin Metallic Rediä, on meinaan suhteellisen joulunpunainen lakka ! Ihana silti. Päälle leimasin Classics 11 hopealla lakalla kuvion Konadin B -XL-laatasta.


Tosi kivan näköinen kuvio kynnellä, vaikka laatassa se ei tehnyt minkäänlaista vaikutusta muhun.. Tosiaan, leimat on tehty hopealla lakalla, vaikka ne näyttää ainakin luonnonvalossa ihan kultaisilta ! Miten jouluista.. Huoh.


Enpä osannut jättää koristeluja siihen, vaan oli ihan pakko jonkun pienen päähänpiston takia tehdä vielä mustalla akryylimaalilla puolikuumanikyyri tyveen ja rajata rumaraja "piiloon" hopealla akryylimaalilla.. Nojaa, mitähän näistäkin nyt sitten sanoisi? Ainakin kuvat on kamalat, kun koittaa näin kymmenen jälkeen illalla kattovalon alla ottaa kuvia blogiin ! Idea tuli varmaan kuitenkin selväksi. Kävisi nää kai joulukynsiksi, ehkä teen seuraavaksi jotakin räikeää ?

Millaiset kynnet seuraavaksi? Mitä mieltä oot jouluisista kynsistäni keskellä kesää? :D

5 kommenttia:

 1. Ootko koskaan tehny Turltles-kynsiä? :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oo ! :o vois kyllä tehdä ! Kattellu vaan muiden hauskoja Turtles-kynsiä.. :D

   Poista
 2. onha noi iha kivat vaikka vähän jouluset onki:--D
  Ja voisit tehä seuraaavaks jonkinlaise vinomanikyyyrin? (:


  http://pppieceofme.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ! :D Joo, teinkin itseasiassa, mutta en oo ehtiny ottaa nyt kuvia niistä ja rupeaa olemaan melko kärsineet :s saa nähdä päätyykö nää nyt blogiin ollenkaan.

   Poista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)