26. marraskuuta 2011

Makeup

Tässä ois suurin osa mun meikeistä, joita useimmiten käytän. Huomasin tässä, että luomivärit jäi kokonaan, mutta mä voin joskus tehdä niistä jonku postauksen, mikäli joku on niistä kiinnostunut.
Tossa kuvassa on mm. ripsentaivuttaja, wt n wildin "Cover all" (aikas kätsy), wet n wildin "Ultimate Brow Kit", Lorealin "Volume Million Lashes" (en oo kauheen tyytyväinen), Maybellinen mineraali meikkivoide, geelimäinen eyeliner (toi pikku purkki vasemmas alareunas, johon kuuluu sellai kiva sivellin, helppo rajata!) puuteri, aurinkopuuteri, valokynä ja siveltimiä.


Päätin tänään tehdä tän meikkipostauksen, mitä joku toivoi tässä pari päivää sitten. Ite en käytä paljoa mitään huuliin, en tykkää mun huulista, joten miksi korostaa niitä? :D Pidän voimakkaista silmämeikeistä, etenkin rajauksista ja kivoista luomiväreistä! Tällä hetkellä on vähän paha meikata erityisemmin ku mun atooppinen ihottuma puskee mun naamaanki (kädet on ihan kuolleet ja kuivat :D), nii jos laittaa jtn meikkivoidettaki ni vautsi vau.. Tänään otin kuitenki riskin ja meikkasin senki uhalla ! (suoristin hiuksetki huvin vuoks!) Ensin rasvasin naamani, annoin vähän aikaa imeytyä ja sit levitin pikkusen meikkivoidetta. Sitten mä otin sen "Cover All" jutun ja meikkivoidesiveltimellä levitin sitä ylä- ja alaluomiin ja muualle mis oli kauniita kirkuvan punaisia läikkiä ! :D Taivutin ripset, meikkasin kulmat (en oo siinä mikään pro, enkä tykkää niistä yli maalatuista tarkkarajaisista kulmakarvoista:o) leikin vähän Yves Rocherin sellasella pikkusella luomiväripaletilla ja rajasin aika paksusti yläluomen geelimäisellä eyelinerillä. Siitä jää aina siihen siveltimeen vähä väriä, nii sillä "töpöttelin" alaluomeen haalean rajauksen about silmän puoleenväliin asti. Sitten laitoin ripsarin ja aurinkopuuteria pikkusen ja puuteria.     

Ei kovin haastavaa ! Ite tykkään vaa pelleillä meikeillä, älkää ottako liian vakavasti :D

Ostettiin tänää tällasia! Maraboun toosi ohuita suklaa juttui, "Noblesse original crisp" nimisiä. Vähänkö hyviä (ja kalliita vähä vajaa 4€ makso), mut maistuu aika samanlaiselle ku Pandan sellai Crisp suklaalevy ! Päätin et tästä lähtien ostan sellasen Pandan Crisp suklaalevyn, ennemmin ku näitä :)

6 kommenttia:

 1. onks toi wet n wildin cover all kuinka laadukas, peittääkö hyvin? ja miten hoidat sun atooppista ihoo, esim että mitä rasvoja käytät ja mihinki ja mikä perusrasva sulla on ja millasii oireita on näkyny kasvoissa? :D

  VastaaPoista
 2. Se on ihan ok, mut mulla ku tosiaan on nii kuiva iho, nii tulee tosi helposti sellasia kuivia läikkiä.. mut peittää hyvin tai ainaki mun mielestä just hyvä silmäluomiin ! mulla on tällähetkellä Essex merkkistä perusvoidetta, se on ollu mun mielestä ihan ok. Parempiki vois olla kyl, ku mulla on ollu käsissäki jo varmaa toukokuusta asti ihan punaset ja toosi kipeät ja kuivat läikät.. sit mulla on tollai Eriol merkkinen, ihan vaa perus ruokakaupasta ostettu mitä sit käytän päivällä ku imeytyy nii hyvin. Kasvoihin mulla tulee karmeita punasia läikkiä, lähinnä silmien ympärille ja välillä mun vasen silmä turpoo ihan hirveesti ku on nii kuiva vissiin.. :D inhottavaa! Pysyis ees mun käsissä, eikä tunkis mun naamaan !

  VastaaPoista
 3. Ja ainiin ! mulle määräs lääkäri ihan jotain 1% kortisonivoidettaki, mitä käytin koko tuubin joku aika sitte.. Autto ekan viikon jälkee tosi hyvin, lähti kaikki ihottumat käsistä, mut sit seuraava "kuuri" ku alko nii ei mitää vaikutusta..

  VastaaPoista
 4. kannattaa kyllä mennä ihotautilääkärille saamaan oikeenlaista hoitoa ettei ihottuma ton pahemmaksi mee. mullekki miljoona lääkäriä määräs kaikkia eri rasvoja eikä mikään auttanu, ja sitten vihdoin kun pääsin ihotautilääkärille niin sain oikeet rasvat ja ihon kanssa eläminen on vähän helpompaa :)

  VastaaPoista
 5. joo, mä oon kans käyny lääkäreillä moneen kertaan, ja miettiny tota ihotautilääkärille menemistä :) koska hullukshan näiden kanssa tulee..

  VastaaPoista
 6. Oot Karo kaunis ja sulla on upea iho! :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)