15. marraskuuta 2011

Couscous, kanaa ja wokkivihanneksia :)

Onneks Jopo syö melkein mitä vaan :D Me ollaan pitkään puhuttu Couscousista, ku ite oon syöny sitä aiemminki ja tykkäsin (ainaki wokissa). Tänään sit päätettiin et nyt me sitä syödään! Tein ensin Couscousit paketin ohjeen mukaan ja sitten paistoin kanat kasarissa. No alunperin tarkotus oli, heivata ne kanat pois siks aikaa et saan ne kasvikset tehtyä. Kuinkas sitten kävikään, kun havahduin siihen, että olin kaatamassa niitä jäisiä wokkivihanneksia suht kypsien kanojen sekaan. Damn. No mä sit vaa pyörittelin niitä siinä kasarissa aikani ja kaadoin valmiit Couscousit sekaan ja kasarissa oli jo niin ahdasta, että kääntely oli aikas haastavaa :D Miten niin meitä on muka vaan kaks syömässä? ;)

Couscous makso Citymarketissa jotai 1,60€, ei kallis! :D Vähän vaihtelua riisiin tms. Ja pakettiki on aika hieno :'D Sitä paitsi, tätä voi käyttää vaikka salaateissa ja vaikka missä.

Ohjeessa sanottiin jtn 2,5dl vettä, 1tl öljyä ja 1tl suolaa. Se kiehautettiin ja sitten otetaan kattila/kasari/mikä lie pois levyltä ja kaadetaan 2,5dl Couscousia sinne. Annetaan turvota 2min (pois levyltä sillonki) ja sitten takas levylle, sekaan 2-3rkl voita ja miedolla lämmöllä lämmitetää 3min. Ja sit se onki jo valmista :) Saatto siinä jotain muutakin olla mahtollisesti, mut mä tein muuten tässä lukevan ohjeen mukaan paitsi et meillä ei ollu öljyä.. Tuli silti tosi hyvää :)Helppoa ku mikä ! Kantsii kokeilla :) Hauskat tiistain jatkot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)