20. tammikuuta 2013

Mustaa kaviaaria

Sain Cesarsshopista kokeiluun yhden näistä Sinan kaviaarimanikyyri -seteistä. Itse en ole suurin fani ylipäätään kaviaarimanikyyreille, mutta halusin tietää miltä tämä MUSTA näittäisi kynsillä. 

Jälleen linkitän tähän Zigin ihanan blogin, sillä hän on tehnyt näistä kaviaarikynsistäkin oivan tutoriaalinPakkaus sisältää mustan kynsilakan, mustia mikrohelmiä sekä suppilon. Cesarsshopin sivuilla lukee vielä "tarjotin"kin, mutta oikeastaanhan se on paketin kansi.. Miten vain. :)

Suhtauduin alunperin jälleen kerran erittäin skeptisesti näihin kaviaarimanikyyri -setteihin, sillä tottakai pääset halvemmalla kun ostat mikrohelmiä ja käytät jo omistamiasi lakkoja.. Etenkin Ciaten settien hinnat, noin 25€, pöyristyttivät.. Kuitenkin, nyt kun Sinaltakin ilmestyi kauppoihin tällainen setti, hieman inhimillisemmällä hinnalla, 15€, niin oli pakko kokeilla. Vaikkakin, edelleenkin pääset halvemmalla kun ostat kaikki tarpeelliset erikseen.

Setti on mielestäni hyvä ja kätevä. Olen aiemmin tehnyt yhdet kaviaarit, joiden tekoon käytin jo omistamiani lakkoja sekä mikrohelmiä ja ai että sitä työnmäärää ja SOTKUA.. Erityisplussat antaisin tosiaan pullossa oleville helmille sekä suppilolle. Ylijääneet mikrohelmet saa helposti kaadettua takaisin pulloon.


En tykkäisi pitää jokaisessa kynnessä tuollaisia kaviaareja, joten tein sellaiset vain nimettömiin, ja muihin maalailin kultaisella akryylimaalilla jotain kukantapaisia sekä koukeroita. Tykkään jotenkin juurikin tästä mustasta versiosta.. Johtuneeko siitä, ettei kaviaari erotu ihan niin hyvin kuin räikeämmissä väreissä, vai mistä lie sitten. :)


Mitä mieltä olet kaviaarikynsistä?

1 kommentti:

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)