19. tammikuuta 2013

Karvaisia kynsiä

Itse olen suhtautunut hieman skeptisesti näihin "karvakynsiin". Toisaalta idea pörröisistä ja pehmoisista kynsistä kuulostaa hauskalta! Toisaalta taas, eikö nämä ole todella epäkäytännölliset ja sellaiset "yhdenpäivän kynnet"? 


Voitin skeptisyyteni ja tilasin Cesarsshopista tällaisen Sinan samettijauhesetin, johon kuuluu sekä vaaleanpunainen että tuollainen sinivihreä samettijauhepurkki sekä pienenpienet lakat ja sivellin. Setin löydät TÄÄLTÄ. Hintaa tälle tuli tosiaan 12€ + postarit, ei kovinkaan paha edes tällaiseen testailuun.


Cesarsshopin sivuilta ei löydy tietoa näiden lakkojen koosta, eikä lakoissa ole minkäänlaista etikettiä.. En osaa sen paremmin arvioita pullokokoja millilitroissa, mutta voisin sanoa, ettei näillä kannata kaikkia kynsiä lähteä lakkaamaan! Loppuu muuten lyhyen..

TÄÄLTÄ ihanasta Zigin blogista löydät oivallisen tutoriaalin samettijauheiden käyttöön !


Ensin suunnittelin tekeväni kokeilun näiden samettijauheiden kestosta käyttäen tätä vaaleanpunaista jauhetta. Lopulta päädyin kuitenkin poistamaan nämä, sillä kävin kaupassa, heitin nahkahanskani käteen ja kappas, karvakynteni olivat ihan täynnä nukkaa! Toki ne voi nyppiä pois, mutta toisaalta taas en jaksanut ryhtyä moiseen hommaan ja minulla näpit syyhysi päästä testaamaan sinivihreääkin settiä! Olen töissä Ärrällä, joten työpäivä olisi oivallinen testi tällaisille karvakynsille.. Oma oletukseni on, että vähintäänkin kärjet kaljuna lähtisin töistä kotiin? :D

Jotenkin mulla on turhan kaarevat kynnet, sillä minun oli todella vaikea saada karvoja kynsien sivuille.. Näissä vaaleanpunaisissa kynsissä lopputuloksena oli hieman kaljuuntuneet kynsien reunat.. Onneksi siltä pelastaa se, että pohjalakka on samansävyinen kuin karvat ! :)


Sinivihreällä setillä tein hieman erilaiset kynnet.. Näissä onnistuin välttämään kaljut kohdat, mutta onnistuin aiheuttamaan tuollaisen "pullistuman" keskelle kynttä? Muutaman kerran saa harjoitella ennenkuin sujuu niin että miellyttää omaakin silmää. :) Näillä sais tehtyä tosi kivoja kynsiä, varsinkin jos tekisi niin, että käyttää karvoja vain osaan kynttä, vaikka joku kuvio? 

Karvakynsien plussat :
+ Erikoiset
+ Suloiset
+ Helppotehdä, toki aluksi vaatii harjoittelua "täydellisen" lopputuloksen saamiseksi
+ Kestävät käsien pesua

Karvakynsien miinukset:
- Maksimissaan "kahden päivän kynnet".. Tai toki useammankin, mikäli kaljuuntuminen ei häiritse
- Kaikki nukka, karvat tms. jäävät kiinni

Siinä minun ajatukseni mitä plussia ja miinuksia karvakynsillä on.. :) Täytyy toteuttaa testaus vielä näiden kestävyydestä, mutta tuo "maksimissaan kahden päivän kynnet" on vain oletukseni. Onko teillä kunnon kokemuksia näiden kestävyydestä?Mitä mieltä olet karvakynsistä? Oletko itse kokeillut? :) 

7 kommenttia:

 1. En ole viel kokeillu ,pakkohan niitä on testata jossain vaihees vaik onki aika epäkäytännölliset

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep.. Epäkäytännölliset todellakin.. Mutta silti melko hauskat! :)

   Poista
 2. En oo kokeillu,enkä kokeile!! Mä en vaan tykkää :/ Mutta silti nää on hienot!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kans jotenkin "syty" koko kynnen karvoille.. Aion kokeilla jotain kuvioo, tai että laitan vaan osaan kynttä karvoja.. En tiedä. Nämäkin, kuten monet muut jutut, on juurikin näitä että joko tykkää tai sitten ei. :)

   Poista
 3. Mä kokeilin, mutta mulla oli ebay samettijauhetta. Ei tullu ees pörrönen.. plaah. Ajattelin kyllä cesarshopista tilata tuota parempaa ja testata :)

  VastaaPoista
 4. Minä en kans ole oikein syttynyt karvoille/samettijauheelle. Jotenkaan se ei kauheasti miellytä mun silmää, mutta uskon että kynsikoristelurintamallakin muoti kulkee samalla tavalla kuin vaatteissakin. Kokeillaan jotain koska se on muotia.. mutta siten löytää niitä omia juttuja :) Tuossa vihertävässä manissa on kyllä kauniit kärjet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Toi on just NIIN totta. Pakko kokeilla muiden perässä..

   Poista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)