15. tammikuuta 2013

Jouluosteluita

En ole ehtinyt tai jaksanut esitellä teille näitä paria lakkaa, jotka joulun alla ostin Seppälästä. Teen sen nyt.. Ostosta on jo sen verran aikaa, etten tarkalleen muista hintoja, pahoitteluni!


Seppälän kynsilakkojen seasta silmääni osui ensimmäisenä Wild n Mildin Macic Tulip. Lakka näytti pullossa niin jännittävältä, eikä hintakaan ollut paha, joten se oli ehdottomasti saatava! Hintaa oli n. 3-4 €. Pullolla on kokoa 12ml.

Glitterlakat tulivat settinä, hintaa oli n. 10€. Pullot ovat todella pieniä, vain 4ml. Tekosyyni tämän setin ostolle oli se, ettei näiden pullojen tarvitsekaan olla niin isoja, sillä en käytä näitä samallailla kuin värilakkoja. Hyvä tekosyy, eikö? Näille pulloille en löytänyt nimiä mistään.. :(Macic Tulipsissa näkyy ihanasti kultainen shimmer, kynsillä kultainen on kuitenkin paljon dominoivampi kuin mitä tässä swatchailuissa antaa ymmärtää. Lakka on jo itsessään niin kiva ja hieno, että tämä sopii mielestäni niille päiville kun ei ehdi/jaksa tehdä kynsiä tai kun mikään ei vain yksinkertaisesti onnistu! Lakka levittyy kivasti, kuivuu normaalisti eikä muistaakseni aiheuta muutakaan päänvaivaa. Varsin varteenotettava ostoehdokas siis.

Glitterlakoista voisin sanoa ensin yleisesti sen verran, että nämä kuuluvat sarjaan: "Metsästetään hexglittereitä pikkupullosta!" Kivat lakat joo, mutta en itse ole innokas glittereiden metsästäjä.. Tämä vaan on yleinen ongelma tällaisten glitterlakkojen kanssa..

Vaaleanpunainen ja kultainen glitterlakka on samanlaista, siinä on pienenpientä glitteriä sekä n. 2mm hexglittereitä. Hopeassa hexglitterit ovat isompia, olisivatko n. 4mm? Kokonaisuudessaan kivoja, jos vain jaksaa metsästää glittereitä kynnelle! Itselläni oli kuivumisen kanssa hieman ongelmia, mutta se varmasti johtuu siitä, että kirkasta lakkaa tuli glittereiden mukana todella paksu kerros!


Mitä pidätte lakoista? Onko itsellänne näitä? :)  

4 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia ,mut en omista noita .Olen kyl hypistelly seppälässä =)

    VastaaPoista
  2. Ellen ny ihaaaan väärin muista niin toi wild n mildin lakan hinta on 2,95 :)

    VastaaPoista
  3. Ihania lakkoja oot ostanu :) Varsinki nuo glitterlakat (:

    VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)