15. toukokuuta 2012

Kleancolor ja akryylimaali säätöä


Aiemmassa postauksessa kerroinkin hankkineeni Kleancolor merkkisiä kynsilakkoja monen monta ! Kuvia en niistä ole vielä saanut aikaiseksi, mutta eiköhän sekin postaus tule tänne joku päivä. Valittelin myös huonoa kuivuvuutta, joka todellakin on jättimäinen miinus ko. lakoille ! Tuohan ei varmastikaan koske jokaista Kleancolor lakkaa, mutta ainakin sävyä Silver Purple !

Tän kertaset kynnet on oikeastaan tällaiset Kleancolorin lakkojen huonon kuivuvuuden takia.. Aluksi halusin tehdä liukuvärjäyksen Kleancolorin Silver Purplella sekä Metallic Fushialla. Varsinaisen koristelun oli tarkoitus olla todella yksinkertainen ja helppo, mutta kuinkas ollakaan, edes liukuvärjäys ei kuivunut ! Jostain kumman syystä, tunnin odottelun ja kuivattelun jälkeenkin lakka meni kuprulle ja lommoille. Hermothan siinä meni, ja mietin pääni puhki, millä peittää rumat lommot jne.

One stroke -tekniikka on edelleen hakusessa, ei meinaa millään onnistua mun haluamalla tavalla, eikä maalaaminen muutenkaan tahdo sujua sitten millään ! Kokeilin kuitenkin epätoivoisesti tehdä kukan terälehtiä.. "Mallina" käytin näitä upeita kynsiä ! Tai no, lähinnä noita kukkasia.. Rajaukset noissa on vaan niin upeat ! Mun täytyy itelle hankkia kunnon ohut sivellin, jolla saisi hyvää jälkeä. Ehkä joskus tulevaisuudessa opin maalaamaan..

Mitä mieltä olet? Onko sinulla kokemuksia Kleancolor lakoista?

2 kommenttia:

  1. Sinulle on haaste! :) http://sonnela.blogspot.com/2012/05/11-kysymysta-ja-vastausta.html

    VastaaPoista
  2. Tosi kivat kynnet ja tosi kiva väri (; Ja tää blogi on muutenkin niin kiva!
    Jos haluut käydä kurkkaamassa, mimmosia kynsiä mä teen:
    aadankynnet.blogspot.com

    VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)