18. toukokuuta 2013

My very first OPI Nail Lacquer

Hankin ihka ensimmäisen OPI lakkani noin viikko sitten! Se onkin ollut kynsillä melkeinpä siitä lähtien.. 


Olin mieheni kanssa Ideaparkissa, jossa sitten iski hullu himo saada ensimmäinen OPI lakka.. Katselin ensin siellä Sokoksen Emotionissa jotakin pinkkiä, jonka nimeä en enää muistakaan, mutta se jäikin hyllyyn. Loppujen lopuksi itseasiassa mieheni kehotti ostamaan tämän, sillä "jos et osta sitä nyt, et välttämättä saa sitä enää myöhemmin". Myyjä nimittäin sanoi, ettei näitä ole tulossa enää lisää, mutta niitä pinkkejä tulee.

Lakka on nimeltään "Sprung"ja se on Mariah Carey -kokoelmasta. Sprung on väriltään melko pronssinen. Aluksi petyin hieman ostoksestani, sillä en ole pronssisten lakkojen suurin fanittaja. Kynsiä lakatessani huomasin pienen pienet punaisen, kultaisen ja pinkin vivahteen! Googletin tästä swatcheja, mutta ei ne vastaa ollenkaan tämän lakan värejä luonnossa. Syynä sille on luultavasti se, että tämä on ihan mahdoton kuvattava!

Sprung levittyy todella helposti, tykkään koostumuksesta, enkä oikeastaan keksi mitään negatiivista sanottavaa tästä. Liekö syynä se, että lakka on ensimmäinen OPIni, ja olen innoissani siitä vai voisiko kenties olla, että Sprung on ihan oikeasti laadukas? Kaksi kerrosta riittää peittävään lopputulokseen lyhyillä kynsillä, itse laitoin kuitenkin vielä kolmannenkin.

Kuvat on otettu hieman myöhään, sillä lakka on näissä ollut kynsillä jo n. 4-5 päivää! Siitä huomaakin kyllä, että ihan hyvin pysyy.

Maksoin tästä suolaiset 17,10€, mutta uskon että joku löytää tämän paljon halvemmallakin. Ei silti kaduta. Loppuun kunnon kuvapläjäys, jotta saisitte edes hieman käsitystä Sprungin vivahteikkuudesta!

Mitä pidät Sprungista? Löytyykö tämä sinulta tai olisiko tässä yksi lakka himotuslistalle lisää? :)

4 kommenttia:

 1. Oon kaipaillu pronssia, ja tämä vois olla just se.. :)
  Koruissakin pronssi on mun lemppari, sopisi mulle juhliinkin hyvin kun pronssisia kalevalakoruja käytän :)

  VastaaPoista
 2. Hei, täähän onkin aika kiva lakka! Oon kattellu tätä kaupassa aikaisemmin, mutta oon ajatellu tän jotenkin aaiivan erilaiseksi lakaksi :D

  VastaaPoista
 3. Ihana, ei kyllä mun mielestä voi muuten kuvailla ;)

  VastaaPoista
 4. Sprung on tosi hyvä valinta ekaksi OPI:ksi! ;)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)