2. heinäkuuta 2013

Kone Helsinki: Light Summer & Wet Look -uutuuslakat

Järkyttävän pitkä blogihiljaisuus takana, voisin pistää sen kesäloman piikkiin, mutta se olisi vain tekosyy. Ei ole tehnyt mieli bloggailla! Koitan nyt herätellä blogi/kynsi innostustani henkiin... 


Sain Kone Helsinki -firmalta läjän uutuus lakkoja ! "Palkinnoksi" siitä, että olen joskus aikoja sitten esitellyt heidän kynsilakkojaan blogissani. Kyllä kynsilakkahullu on mielissään! Tuntuu hieman hölmöltä nyt kirjoitella näistä tänne blogiin, vajaiden infojen kera nimittäin, mutta menkööt tämän kerran! Aion vielä jossain kohtaa saada kunnon kuvat swatchauksista jne. Tämä nyt on tällainen pikainen "hehkutuspostaus". Syynä on se, että olen kyläilemässä enkä täällä saanut otettua mielestäni hyviä kuvia..

Kone Helsingin uutuus kokoelma koostuu kahdesta eri setistä, eli Light Summers sekä Wet Look. Tässä ei varmaan ole koko kokoelmaa, sillä tästä puuttuu Light Summer -lakoista LS03 sekä LS04.


Oik. LS01, LS02, LS05, LS06, LS07, LS08 sekä LS09

Light Summer -lakat ovat nimensä mukaan hentoja värejä, jotka vaativat kaikki 3-4 kerrosta peittävään lopputulokseen.. Melko kaljuuntuvia tapauksia! Kuten kuvasta näkyy, olen vihreää käyttänyt jonkin verran ja se johtuu vaan ja ainoastaan siitä, ettei ko. lakka ollut kanssani yhteistyön haluinen ja jouduin kokeilemaan useita kertoja uudelleen ja uudelleen.. Huoh!

Kivoja sävyjä kylläkin, melko pastellisia. Koostumukseltaan ovat kyllä melko haastavia, kaljuuntuvat helposti ja peittävät surkeasti. Jos kuitenkin hermot kestää ja aikaa löytyy niin kyllä suosittelisin näitäkin ostettavaksi! Olen tosiaan ehtinyt kokeilla vain kolmea ensimmäistä kynsille asti, joten lopuista en osaa sanoa yhtään mitään. Jokaisen olen kyllä swatchannut, mutta huomasin näiden käyttäytyvän kynnellä melko eritavalla.. Joten infoan enemmän kunhan kerkeän!

Tämä kuva vastaa kuitenkin melko hyvin pullojen sävyjä, mutta kynnellä (tai kiekolla) nämä eivät todellakaan ole yhtä värikkäitä.

oik. WL01, WL02, WL03, WL04 sekä WL05
 Wet Look -lakat ovat melko paksuja cremejä. Kolme kerrosta nämäkin vaativat tasaiseen lopputulokseen. Näistä kynsille on päässyt ainoastaan WL01. Toisin kuin Light Summer -lakat, nämä näyttävät pulloissa samalta kuin kynnellä.

WL05 ei oikeasti ole noin punertava tai tumma, enemmänkin oranssin korallinen (?), joka kuuluu juurikin näihin "vaikea kuvattava" -lakkoihin.

Ison miinuksen antaisin näiden paksulle koostumukselle. Tuntuu, että lakka karkaa kynsinauhoille eikä meinaa millään levittyä tasaisesti. Lisäksi lakkaa jää sutiin aivan liikaa, josta seuraa ilmakuplia.. Veikkaisin kuitenkin, että tässä(kin) kyseessä on vain lakkaajan tekemiä mokia, en ainakaan ihmettele vaikka näin olisikin. :)

Ensi reaktioni näihin oli varsinkin koostumuksien perusteella hieman negatiivinen ja pettynyt, mutta en ole kokeillut Light Summerseja valkoisen päällä tms. Enkä aio "tuomita" lakkoja kokonaisuudessaan, sillä en ole näitä ehtinyt kaikkia vielä kokeilemaan. Ison plussan antaisin värivalikoimalle! Ihania. Jos ajatellaan, että nämä kuuluisivat sitten Tokmannin 3kpl 5€ tarjoukseen, kehottaisin kyllä ostamaan. Hinta-laatu suhde näissä kuitenkin on hyvä.

Infota en näistä osaa sitten yhtään, en tiedä onko näitä Tokmannin myymälöihin tulossa vai onko näitä siellä jo.. Itse en viime käynnillä ainakaan nähnyt. Infoan heti kun tiedän enemmän! Tarkemman esittelynkin väsään kunhan saan otettua kunnon kuvat.

Jos olet nähnyt näitä myynnissä jossakin, jätä vinkkiä kommenttilootaan tekstin alapuolelle, kiitos! :)


Miltäs lakat vaikuttivat?9 kommenttia:

 1. Kivoja sävyjä. Pakkohan se on muutama ostaa testiin, kunhan tulevat myyntiin.

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää ainakin pullossa. :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. With your presentation, you make it appear so simple, but I find this subject to be one that I believe I will never understand.
  It appears to be far too sophisticated and vast for me.
  I'm looking forward to reading your future post,
  I'll make an effort to grasp it!
  cubase pro crack
  pdf candy desktop crack
  driver navigator crack
  adobe muse cc crack

  VastaaPoista
 5. You are so interesting! I don't think I've read anything like this before. It's great to find someone with real ideas on this topic. Indeed ... thank you very much for starting. This site is something needed on the internet, not real!
  This is a great blog! Your site is loading too fast!
  What type of web server do you use? Can you send me an affiliate link for your web host?
  avidemux crack
  smartsound sonicfire pro crack
  edraw max crack
  nitro pro crack

  VastaaPoista
 6. CyberLink audio director ultra crack is an attractive and professional software for recording and editing audio files. This program is a powerful tool to edit and record audio files most professionally. CyberLink audio director ultra crack Large and reputable CyberLink products are often among the best editing programs in the form of audio and video software, so download them safely and make sure they meet your small and large audio editing needs. CyberLink audio director ultra crack has a Visual editing tool that lets you accurately synchronize voice-overs or audio effects to specific video frames. At the same time, automated dialogue replacement helps you to align post-recorded audio with your video seamlessly. CyberLink audio director ultra crack There is no need to export your modified soundtracks and then re-import them into your video project with round-trip editing. the right sound is essential to create the right atmosphere for any video or movie. Precision audio editing for video. CyberLink audio director ultra crack

  VastaaPoista
 7. Thank you for helping people get the information they need. Great stuff as usual. Keep up the great work!
  Football Manager Crack
  fonepaw dotrans crack
  Immortals Fenyx Rising Crack

  VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)