25. maaliskuuta 2013

Pinkit skittlet


Kuulutko niihin, joilla vesimarmorointi saattaa onnistua yhdessä kynnessä ja loput menee päin prinkkalaa? Vai onko vesimarmorointi liian työlästä/sotkuista/haastavaa? Silloin kannattaa ehdottomasti kokeilla tehdä sellainen vain yhteen tai kahteen kynteen! Meinasin itsekin ensin jättää kynnet muuten pinkeiksi, mutta vedin taas hieman "överiksi" nämä koristelut.. Vai vedinkö?

Pohjalla on kolme kerrosta Flormarin aivan mahtavaa räikeää pinkkiä 443:sta. Tätä aion käydä ostamassa Seppälästä vielä toisenkin purkin. Vesimarmorointiin käytin China Glazen Admirea, joka on metallinsävyinen punertavan lila(?) lakka sekä Kleancolorin Metallic Rediä. Molemmat lakat toimivat vesimarmoroinnissa mainiosti, siksi valitsin ne. Aluksi oli tarkoitus laittaa sekaan myös tuota Flormarin 443:sta, mutta se ei levinnyt veteen toivomallani tavalla, joten se jäi laittamatta sitten. Olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen!

Muut sormet koristelin extempore raidoilla ja strasseilla.. Kivat koristelut kyllä, mutta melkoisen överit. Ei se mitään, olen kuitenkin lopputulokseen erittäin tyytyväinen!

Jouduin lyhentämään kynteni oikein lyhyiksi, koska jostakin syystä oikean sekä vasemman käden keskisormen kynteni rupesivat liuskottumaan pahasti.. Harmittaa, mutta tykkään oikeastaan näistä lyhyistä kynsistäkin!
Mitä mieltä olet kynsistä?

3 kommenttia:

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)