20. maaliskuuta 2013

Laiskan kynsitaiteilijan pelastus..

Melkein kaksi viikkoa viimeisestä postauksesta... Hyi! Nyt korvaan sen sillä, että kirjoittelen apinanraivolla neljät postaukset ennen töihin lähtöä. Mulla on kieltämättä kaikkea kivaa jaettavana teille! :) mm. Jolly Jewels lakkaus, erittäin onnistunut vesimarmorointi ja upeaa holo&musta yhdistelmää. Ei kuitenkaan unohdeta tätä aivan mahtavaa "Laiskan kynsitaiteilijan pelastusta" !  


Moni osaa varmasti heti jo sanoa miten nämä kynnet on tehty? Kyllä, mustan päälle muutama kerros ihanaa Color Clubin Snow-Flakesia! Olen ennenkin julkaissut tässä blogissa aivan samanlaiset kynnet. Joka kerta kuitenkin nämä saavat ainakin minussa aikaan sellaisen "wau!" huokauksen. Entäs teissä? Sanon näitä tosiaan laiskan kynsitaiteilijan pelastukseksi, juurikin siksi, että Snow-Flakes on niin upea mustan päällä, että jos iskee inspiraation/ajan puute, niin saa helposti upeat kynnet kerrostamalla tällaista lakkaa mustan päälle.

Nämä kynnet mattasin H&M:ssä myytävällä mattalakalla, johon kyllä hieman petyin. Aiemmin käytin Essien mattapäälyslakkaa, mutta se on ihan kuollutta tavaraa tällä hetkellä. Jättää valkoiset raidat jälkeensä.. Essien mattalakkaa kuitenkin suosittelisin edelleenkin kaikille, jotka aikovat tehdä mattalakkauksia useamminkin. Itsellä se jäi lojumaan ja leikki loppuikin lyhyen. Kyllä tämä H&M:n tuote on ihan käytettävää, minusta nämä eivät kuitenkaan mattaantuneet siihen malliin mitä olisin toivonut.


Olen totaalisesti laiminlyönyt kynsiäni, kynsinauhoja ja muutenkin käsieni ihoa.. Sen kyllä huomaa näissä kuvissakin, mutta odottakaapas tulevia postauksia ja kiinnittäkää huomiota kynsien lisäksi kynsinauhoihin sekä kuvissa näkyvään ihoon! Ostin uuden käsirasvan, joka on aivan mahtavaa tavaraa!


Olisiko tällainen laiskuuslakkaus sinun makuusi?


4 kommenttia:

  1. Nää on ihan sairaan herkulliset! Mun pitää metsästää toi lakka jostain, sillä tykkään kyllä näyttävistä kynsistä mutta olen liian laiska näkemään niiden eteen vaivaa :D Mitähän käsirasvaa hommasit? Etsin pelastaja minun norsunnahkakäsilleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaselinen "Healthy hands + stronger nails" ! ihan markettikamaa siis. :) mut ainaki mulla auttanu super kuiviin käsiin tosi hyvin ja tosi lyhyessä ajassa. ;)

      Poista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)