6. maaliskuuta 2013

Erilainen Ruffian Manicure

En ole syttynyt kauheasti Ruffian Manicuresta. Päätin kuitenkin taas kerran kokeilla mitä mieltä tällä kertaa olenkaan.. 


Ja tykkään näistä! :) Jotenkin perus "Ruffian Manicure" on mielestäni hieman hassu ja ehkä tylsäkin. Niin oli tällakin kertaa kun ensin laitoin pohjalle kolme kerrosta Tiia Vanhatapion Fool's Goldia ja päälle Tiia Vanhatapion Black Birdiä. Loin näyttävyyttä leimaamalla tuolla samaisella kultaisella lakalla ruusukuvion Supersize laatasta ja laittamalla muutaman strassin rajalle.
Mitä mieltä olet tämän tyyppisistä Ruffianeista?


2 kommenttia:

  1. Mulle ei toi ruffian iske, ei sitten yhtään. Koskaan oo ees kokeillu, enkä tiedä kokeilenko sitä :D Pitäis kokeilla, siinä kuiteski käy niin että tykkään siitä, kunhan nään omilla kynsillä sen :)

    VastaaPoista
  2. Tykkään ruffianeista ihan hulluna, mutten osaa tehdä niitä. Mulla on kuitenkin tällä hetkellä vähän huono kynsitilanne muutenkin, kun ne on olleet niin heikkona että ovat menneet katkeilemaan. Olisko sulla jotain vinkkiä miten lakata lyhyet kynnet nätisti? Esimerkiksi onko jotain väriä joka "pidentää" kynsiä? Ja onko jotain vinkkiä miten kynsiä saisi vahvistettua?

    VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)