28. helmikuuta 2013

Koristeluteippi; pysyykö vai ei?


Kuinka moni teistä lukijoista on kokeillut koristeluteippiä kynsille? Siis teippiä, joka on tarkoitettu jätettäväksi kynnelle? Sitä pikku pirulaista, jonka pää hukkuu jatkuvasti, koita siinä sitten etsiskellä.. Minä olen ja useasti ! Kokeilin taas. Ei onnistunut.. 

Näin käytät koristeluteippiä: (lyhyesti sanottuna)

Tarvitset: koristeluteipin, päällyslakan sekä pienet kynsisakset tai leikkurit tms. 

1. Etsi teipin pää.. Vedä teipistä pätkä, ja paina teipin pää kynnelle siihen kohtaan, josta haluat teipin lähtevän. Jos teippi tulee kynnen reunan tuntumaan, jätä pieni "hajurako" eli älä laita teippiä kynnen reunan yli yhtään vaan jätä pieni rako. Muuten teipin pää jää repsottamaan ja teippi irtoaa. Kun jätät "hajuraon"  (onpas hassu sana tähän yhteyteen) teipin pää jää hyvin päällyslakan alle. 

2. Paina teippi kynteen kauttaaltaan, aloituskohdasta loppuun, kannattaa "vetää" sormella teipin päältä. Tällöin teippi kiinnittyy kauttaaltaan kynteen ja vältyt ikäviltä rypyiltä.

3. Leikkaa teippi poikki. Muista jättää rako kynnen reunaan!

4. Laita päällyslakkaa. Suosittelisin n. kahta kerrosta! 

Teoriassa ei kovin haastavaa.. Eihän?

Nyt joku siellä nauraa, että mitä tuo tuolla kertoo miten teippiä käytetään, vaikka juuri aikaisemmin sanoi, ettei onnistunut teipin käytössä itse. Teipin käyttäminen itsessään ei ole mitään haastavaa, ainoa iso miinus on se, että se on "pikku nypräämistä". Jotenkin itselleni tuottaa "tuskaa" asetella teippi kohdilleen jne. Jotenkin se tuntuu ylitsepääsemättömältä! Kuitenkin päätin tehdä tällaiset kunnon raitakynnet, jotka on muuten kivan näköiset :) Kyllä, en onnistunut reunojen kanssa, jotenkin onnistuin lätkäsemään teipin aina jotenkin vinoon tai muuten vaan huonosti. Laitoin uudelleen ja uudelleen saman teipin, jossa tein hurjan ison virheen! Tottakai liimapinta menee, teippi "kihartuu" jne. Olin typerä. Älkää te tehkö sitä virhettä! Rullassa on teippiä vaikka miten paljon, joten älkää empikö leikata huonolla liimapinnalla varustettua pätkää pois. 


Koristeluteipin käyttövinkki: 

Jos olet yhtä surkea teipin käytössä, mutta periaate ja koristelutulos on mielestäsi kiva, kannattaa ehdottomasti hyödyntää teippi TÄMÄN tyyppisissä koristeluissa! Kynsien koristeluteippi toimii erittäin hyvin koristelutavassa, jossa teippiä laitetaan kynnelle niihin kohtiin, joista haluaa pohjalla olevan lakan näkyvän sen jälkeen kun päälle on laitettu jokin toinen lakka. Idean ymmärrät varmasti, jos katsot tuon "TÄMÄN" sanan takaa joskus aiemmin tekemäni kynnet. :) Onnistutko kynsiteipin käytössä?


6 kommenttia:

 1. Mistä tollasta kynsiteippiä voi oikein ostaa? :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet! :) Sopii hyvin tuo musta ja hopea =)

  Ps. Katsasta minunkin blogini jos kiinnostaa http://emmminn.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
 3. Täälläkin menee aina hermo koristeluteipin kanssa, tällä hetkellä siitä on just se pää häveyksissä, että en oo jaksanu ees yrittää kokeilla tehdä sillä mitään. :D

  VastaaPoista
 4. Tosi hienot kynnet!:)

  Pitäis itsekkin kokeilla noita teippejä..:D

  VastaaPoista
 5. Mä oon luovuttanut teippien kanssa leikkimisen kun hermot menee joka kerta.
  Noi sun lakkaukset/teippaukset on hienot.

  VastaaPoista
 6. Kuvassa ainakin näyttää tosi hyvältä :)

  Mulla on hermo teipin kanssa, että käytän sitä nykyään tosiaan enempi pohjalakan päällä ja otan sitten teipin pois lakan kuivuttua!

  VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)