19. helmikuuta 2013

Kaikki osaavat tehdä pilviä?

Huono blogin pitäjä ilmoittautuu! Olen tosissani koittanut saada innostustani bloggaamiseen takaisin, kynsiä kyllä lakkailen, mutta blogia päivittelen harvoin.. En tiedä edelleenkään, että mistä se johtuu. Inspiraation puute? Kiire? Laiskuus? Olen pohtinut erilaisia vaihtoehtoja, joilla saisin innostukseni takaisin; jos olisi tietyt päivät, jolloin julkaisen blogissa postauksen. Pari kolme kertaa viikossa? Ehkä edes kerran viikossa? En tiedä.. Minkä tyyppisiä postauksia kaipailette? Onko teillä esimerkiksi tutoriaali toiveita? Tai ihan mitä vain toiveita postausten suhteen? Siitä olisi minulle paljon apua, sillä tarvitsen tavoitteita! :D 

Pitkän alku selittelyn/löpinän jälkeen voisimme siirtyä tämän kertaisiin kynsiin. Tein nämä eilen illalla, sillä menen tänään Tampereelle tupakkafirman tapahtumaan töiden puolesta. Halusin tehdä "peruskynnet", sillä ennen näitä minulla oli kynsillä aikas hieno (itsekehu haisee) ruffian manikyyri! Julkaisen ne myöhemmin.. Tällaiset pystyy kuka tahansa tekemään, eikä näitä varten tarvita muutakuin pari kolme lakkaa ! Ei yhtään mitään muuta. :) 


Näitä kutsutaan "pilviksi", joissa olisi tarkoitus saada pyöreät reunat, mutta itse en siinä aina onnistu kuten näistäkin kynsistä näkee. Se ei kuitenkaan haittaa, sillä tällaiset ovat kivat silti! TÄSSÄ linkki Nailsiden kuvatutoriaaliin, josta näet hyvät kuvat vaihe vaiheelta. Jos et ymmärrä englantia, ei hätää, sillä aion kirjoittaa ohjeet tähän postaukseen lyhyesti.

Käytin näissä kolmea Beauty Uk:n lakkaa, sopivat mielestäni oikein hyvin yhteen. Pohjalla on kolme kerrosta Cafe Coulturea, ensimmäiset "pilvet" on tehty Street Rosella ja kärkiä komistaa Burgundy. Burgundy ei ihan peittänyt kärkiä, mutta totesin näiden olevan hyvät näin. En mielelläni lähde tällaisiin laittamaan toista kerrosta, sillä itse ainakin onnistuisin varmasti sotkemaan reunat jne, ja väri olisi vieläkin suttuisempi. Mutta jokainen tekee omalla tavallaan!

Näin teet pilvimanikyyrin:

1. Aloita lakkaamalla koko kynsi haluamallasi pohjalakalla. Anna kuivua hyvin, ja laita niin monta kerrosta, että lopputulos on riittävän peittävä. (kärkiin tulee useampi lakkakerros, joten kärkien läpikuultavuus ei haittaa tässä vaiheessa)

2. Pilvimuodon saat tekemällä kolme tai neljä sudin vetoa kohti kynnen kärkeä. Pyöreät reunat saat siten, että annat pienen tipan lakkaa valua kynnelle ja työnnät sutia hieman kynnen tyveä kohti ja sen jälkeen vedät sudinvedon kynnen kärkeen asti. Eli työnnät ja sitten vedät. Tee sudinvedoista aina lyhyempiä kuin edellinen. Käytä ensin sitä lakkaa, jonka haluat jäävän "keskimmäiseksi". Anna kuivua hyvin. 

3. Ota käyttöön kolmas lakka, jonka haluat jäävän päälimmäiseksi ja toimi samalla tavalla kuin 2. vaiheessa. Tällä kertaa jätä kuitenkin väli edellisen "pilven" reunaan, oman maun mukaan tietenkin. Anna kuivua.

4. Lisää lopuksi päällyslakka ja pilvimanikyyri on valmis! 

Tämä ei ole lainkaan vaikeaa, eikä kannata olla itselleen liian ankara pyöreiden reunojen ja viimeisen päälle symmetrisen lopputuloksen kanssa. Tämä on yksi helppo vaihtoehto aloittelijoille, tai jos yksinkertaisesti haluat kivat ja yksinkertaiset kynnet. Näyttävyyttä saat tietenkin käyttämällä vaikka lakkoja joissa on glitteriä tms. tai rajaamalla pilvien reunat tai lisäämällä muutaman strassin. Näistä pystyy tekemään vaikka kuinka monta erilaista variaatiota, vain mielikuvitus on rajana! Oletko kokeillut pilvimanikyyriä? Olisiko sinulla postausehdotuksia tms?


2 kommenttia:

  1. Yritin kyllä mutta ei todellakaan onnistunu xD yritän kyllä ahkerasti harjoitella =))

    VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)