16. joulukuuta 2012

Parit jouluiset kynnet

Karmean pitkä tauko on kyllä ollut mulla tämän blogikirjoittelun kanssa.. Pahoittelut siitä ! Koska joulu lähestyy lujaa vauhtia, niin haluan esitellä teille parit joulukynnet, jotka olen jo tehnyt. Molemmat on Robin Mosesin videoista poimittuja omia versioitani. Tykkään molemmista kovasti, eikä niiden tekeminen ollut edes kovin vaikeaa!

Mulla on monenmonta juttua, joita mun ois nyt tarkoitus päästä julkaisemaan.. Kynsiä sekä ostettuja juttuja. Pitkälle tauolle en osaa sanoa mitään kunnon syytä, paitsi että olen joko laiska, aikaansaamaton tai sitten yksinkertaisesti on ollut muuta tekemistä kuin kirjoitella blogia. 31 päivän haastettakaan en ole saanut tehtyä loppuun, hurjat kaksi kynsimania on tekemättä, mutta en aio ottaa siitä minkäänlaisia paineita, sillä nyt on aika hehkuttaa joulua!

Aloitetaan ihan ensimmäisistä joulukynsistä, jotka olen tänä vuonna tehnyt. Tässä teille linkki Robin Mosesin tekemiin joulukuusikynsiin. :)


Käytetyt lakat ja muut jutut:
• Flormar 436 (hopea)
• Oumaxi akryylimaalit
• 2mm ja 3mm strassit
• Irtoglitter (vihreä)

Tein kynnet kuten Robin videolla. Kerron kuitenkin vielä lyhyesti: Aloitin lakkaamalla kolme kerrosta hopeaa Flormar -lakkaa. Kun lakka oli täysin kuiva, aloitin maalaamisen kuusen oksasta, sitten tein kuusen koristeet; ensin tumman vihreällä ikäänkuin koristeiden "narut" ja sitten hieman epämääräisen näköiset rusetit. Laitoin kuusen oksille vielä hieman kimallusta irtoglitterillä. Strassit ovat "joulupalloja", jotka eivät kovin montaa päivää pysyneet paikoillaan vaikka kuinka koitin niitä liimata tiukasti.. No, ei se mitään ! Nämä  olivat mielestäni super hienot, mutta jos tekisin tällaiset uudestaan, niin tekisin isommat ja näyttävämmät rusetit. Seuraavat kynnet on edelleenkin kynsiä koristamassa. Tässä vielä Robin Mosesin versio.Nämä ovat ihanat ! Jos joku ihmettelee, kuten minä, että mitä ihmettä etusormen tähtistrassin ympärillä on, niin voin kertoa, etten todellakaan tiedä ! Tuollaista valkoista ei näy kynnessä luonnossa.. Ei anneta sen kuitenkaan häiritä. Eihän?

Käytetyt lakat ja muut jutut: 
• PopBeauty Xmas (punainen lakka)
• Flormar 436
• Oumaxi akryylimaalit
• 2mm strassit sekä vihreät tähti strassit
 • Vihreä irtoglitter

Näistä en jaksa millään selittää step by step, sillä näissä oli niin "paljon pikkuhommaa", että postauksesta tulisi ihan liian pitkä. kehotan tosissaan katsomaan tuon Robin Mosesin videon, jonka linkitin jo aikaisemmin.. Oma versioni niistä eroaa vain siten, että lisäsin rusetteihin vihreää väriä ja irtoglitteriä sekä 2mm hopeiset strassit. Lisäksi laitoin vihreät tähtistrassit muiden kynsien "keskikohtaan".


Kuvia ei ole muokattu koneella tällä kertaa mitenkään, ei edes rajattu tyhmiä ylimääräisiä osia taustasta pois, sillä kuvanmuokkausohjelmani ei tällä hetkellä ole käytössä ja mun oli ihan pakko päästä pitkästä aikaa näyttämään teille hieman uusia kynsiä. :) Aion myöhemminkin laittaa samaan postaukseen useammat kynnet esittelyyn, koska niitä on kertynyt melkoisesti ja uusia on varmasti luvassa! Tahdon vielä loppuun todellakin todeta, ettei kummatkaan näistä kynsistä olleet vaikeat tehdä, vaikkakin vaatii paljon maalaamista ja vakaata kättä ;) (jota minulta ei todellakaan löydy, ja selvisin silti ihan kivoin tuloksin!) Kannattaa kokeilla!Mitä pidit jouluisista kynsistä? :) Kummat on sinun mielestäsi kivemmat? Aiotko itse kenties kokeilla?

2 kommenttia:

 1. Kauniita kynsiä! Olisko tähden ympärillä käsirasvaa mitä kuvattaessa on vielä jäänyt kuivumatta:o? Mulla yleensä kertyy juuri strassien juurelle eikä sitä livenä huomaa...;:)

  kynsille.wordpress.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi muuten olla! :o onneks se nyt on kuitenkin vaan tuollainen pikku virhe, ei se häiritse :)

   Poista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)