24. joulukuuta 2012

Merry Christmas Everybody !

Jouluaattonako ei ole muutakaan tekemistä kuin kirjoittaa blogia? :D No mulla tällä hetkellä ilmeisesti ei.. Halusin kuitenkin tulla toivottamaan teille kaikille ihanille lukijoilleni oikein hauskaa joulua, syökää hyvin ja nauttikaa läheistenne seurasta! :) Kai kaikilla on viimeisen päälle tehdyt joulukynnet? Minulla ainakin ! ja äitilläni ;)

Tilasin siskontytölleni joululahjan Cesarsshopista, niin sain testattavaksi yhden Color Clubin uutuuksista! IHANA! Varoituksen sananen: Lakkojen nimistä minulla ei nyt ole harmainta haisua, sillä en niitä ulkoa muista, mutta käyn editoimassa ne tänne myöhemmin. Siirrytään nyt kuitenkin ihanien kynsien pariin.


Tämä Color Club Halographic Hues kokoelman lakka on todella lupaavan näköinen jo pullossa ja olenkin aiemmin kuullut, että kynsillekin tämä holoefekti näkyy kynsilläkin upeasti!


Kyllähän se näkyy. :) Oikeastaan vielä paremminkin kuin tässä kuvassa, mutta eikös tämäkin jo ole erittäin lupaavaa? Kynsille maalasin mistelinoksia, joita innostuin lakkailemaan jo aiemmin äitini ja siskoni kynsille. Käytin niissä Oumaxin akryylinmaaleja. Päälle laitoin hieman ihanan joulunvihreää irtoglitteriä! 1,5mm punaiset strassit kruunaavat lopputuloksen.


Äitini kynsillä on Seppälästä löytämääni Wet n Mildia, jonka nimeä en muista lainkaan. Siinä on kultaista ja lilaa vivahdetta. etusormiin ja pikkurilliin maalasin todella epämääräiset lumihiutaleet, joiden päälle lakkasin lopuksi Flormarin pikku glitterlakkaa. Glitterlakka hieman peitti epämääräisyyttä ;) Mistelinoksat on tehty samallailla kuin omissa joulukynsissäni. Kyllä äiti on tyytyväinen näihin ! Hauskaa joulua kaikille! Linkitelkää ihmeessä omia joulukynsiänne! ;) 6 kommenttia:

 1. Hauskaa joulua! Ihania joulukynsiä:)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet noi ekat :)

  Oikein mukavaa joulua.

  VastaaPoista
 3. Ihanat, hieman erilaiset joulukynnet! <3

  Mun kynnet: http://kynsille.wordpress.com/2012/12/24/feliz-navidad/

  VastaaPoista
 4. ihanat noi kynnet jossa hololakka ja hyvää joulua

  VastaaPoista
 5. Hei ihan mahtava blogi! Sain heti inspiksen seuraaviin kynsiin! :)

  VastaaPoista
 6. Ihana blogi, pakko jäähä seurailee !

  Tsekkaathan miunki ? :3
  http://katieh-smile.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)