19. joulukuuta 2012

Kukkien maalailua

Heippa vaan taas! :) Tälläkin kertaa olis luvassa maalattuja kynsiä, mulla on nimittäin kauhea buumi iskenyt tuon Robin Mosesin myötä! Oletteko tutkailleet hänen UPEITA taiteilujaan? Hän saa kynsien maalailun näyttämään niin helpolta.. sudin veto sinne, ja sudin veto tänne ! Itse näperrän ja säädän minkä kerkeän. Haha.. 


Näitäkin voisi kai sanoa jouluisiksi kynsiksi? Tarkotuksena ei tekohetkellä kuitenkaan ollut joulukynsien teko, mutta ehkä värivalintani johtivat hieman jouluiseen tunnelmaan. Näissä käytin Oumaxin maaleja, joita saa mm. Cesarsshopista.

Pikkurillissä, keskisormessa sekä etusormessa on pohjalla kolme kerrosta Beauty Uk:n sävyä nimeltä Street Rose. Peukalossa ja nimettömässä on Beauty Uk:n sävyä Burgundy. Nämä kuuluvat Beauty Uk:n West Ended Girl -settiin. Beauty Uk:n kynsilakkasettejä on muuten saatavilla Pretty.fi :stä kahta erilaista, käykää ihmeessä katsomassa!

Kukkia meinasin ensin tehdä One stroke -tekniikalla, mutta päätin käyttää "oikotietä", ja kerrostin paria maalia.. Ihan kivat tuli silti, eikö? Loppusilauksen tuo mustat 1,5mm strassit.

Pikkurilliin, keskisormeen ja etusormeen koitin epätoivoisesti maalata hopeita "lehtiä", mutta niistä nyt ei tullut mitään.. Korjasin tilanteen sipaisemalla muutamat kiekurat Sabrinan Fucsia -koristelulakkaa, joka on siis tuollaista melkoisen harvaa glitteriä.. Nättiä silti ! Sitä saa mm. Loveit! -verkkokaupasta.


Suositko itse mitään erityistä kynsien koristelutekniikkaa? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)