29. kesäkuuta 2012

Kesäiset pitsikynnetNäistä tuli jotenki niin kivan kesäiset! :) Ei nää ole sellaiset mitä alunperin piti, mutta ei se mitään ! Huomasin tarvitsevani kipeästi kunnon valkoisen lakan leimailua varten.. 

Pohjalakkana käytin Essien Navigate Her. Lakkasin peukalon ja nimettömän kynnen kokonaan ja muihin tein ranskiksen. Käytin leimailuissa ikivanhaa m57 laattaani. Käytössä oli pitsi- sekä  verkkokuvio, verkkokuvion laitoin jokaisen kynnen kärkeen, ja pitsikuvion heti siihen alapuolelle. Niiden välisen rajan "täytin" liloilla ja vaaleansinisillä strasseilla. Sitten vielä päällyslakkana käytin Technic merkkistä uutta lakkaani. Ihan hyvältä ja toimivalta vaikutti ! 

Ainoa miinus näissä on nyt se, että käytin leimailuun Classicsin valkoista lakkaa, ja kuvio jäi todella haaleaksi.. Eipä se kynnellä katsottuna oikeastaan haittaa, mutta kunnon valkoinen lopputulos olisi ollut tosi kiva. 

Mitä mieltä olet kynsistä? Pidätkö Essien lakoista?

6 kommenttia:

 1. Nää on aivan ihanat! :-)

  Onko kyntesi muuten omat vai onko sulla tipit tai geelillä tehdyt "jatkeet?" :)

  Ps. Ihana blogi!

  Emmaai

  VastaaPoista
 2. ompas tosi kiva blogi sulla! ja ihanat kynnet(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ! :) Mä tykkäsin näistä kans ihan sikana !

   Poista
 3. Kauniit :)

  Mulla ei ole Essien lakoista kokemusta, mutta oon kyllä haaveillut ostavani niitä. Tuurin kyläkaupassa näin ainakin joitain Essien lakkoja :).

  VastaaPoista
 4. voi miten söpöt, ihanan väriset :)

  haaste blogissani: http://plx-blog.blogspot.fi/2012/07/hyvan-mielen-haaste.html

  VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)