20. kesäkuuta 2012

Härpäkkeet

Pikainen postaus jo hieman kolhiintuineista ja kuluneista kynsistä, joista en tietenkään ehtinyt ottaa kuvia aikaisemmin ! Epätoivoisesti koitin hetki sitten saada edes pari suhteellisen hyvää kuvaa, mutta en nyt tiedä onnistuiko nämäkään. 


Kuten kuvastakin näkee, parit strassit ovat irroneet ja kärjet kuluneet. Halusin näistä kuitenkin tehdä postauksen tänne blogiin, joten koittakaa kestää !

Pohjalakkana käytin Wild & Mildin sävyä El Corazon. Sen päälle halusin ehdottomasti kokeilla Konad laattassa m64 olevaa viivahässäkkää. Leimaukseen ostin ihan näin kokeilumielessä Konehelsingin sävyn 102. Toimii ihan hyvin, leimasta tulee mukavan vaalea. Ostin myös leimauskokeiluun Classics Metallic merkkisen hopean kynsilakan, sitä käyttämällä saa tummemman hopean leiman. Nimettömään ja peukaloon tein tuollaiset "härpäkkeet", joissa keskellä on valkoinen helmenpuolikas, jota ympäröi hopeat ja lilat strassit. Sotkin nimittäin oikeankäden peukaloon pinkkiä, joka ei todellakaan loppujen lopuksi sopinut lainkaan. Leimoista tuli niin haaleat, että halusin lisätä vielä jotakin, joten lakkasin kärjet vielä Konehelsingin hopeisella lakalla ja rajasin ne strasseilla.Mitä mieltä olet kynsistä? Mikä on sinun lemppari hopea lakka leimaukseen? 

Muistakaahan osallistua arvontaan !

1 kommentti:

  1. Hyvät kuvat sait otettua :) Ihanat on :) oo ylpee itestäs :p

    VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)