6. kesäkuuta 2012

Kärkitarra tutoriaali


Uusin yhteistyökumppanini on Pretty.fi, upea nettikauppa, hienoja tuotteita ! Mulle lähetettiin yhteensä 22 kynsitarra-arkkia, jotka on kyllä ihania ! Lisäksi yllärinä sain vielä Sally Hansen merkkisen Mega Shine top coatin, jota voin suositella ihan kaikille. Levittyy hyvin, sivellin on kätevä ja lakka kuivuu nopeasti. Kiiltokin on aivan mahtava, kruunaa kyllä lopputuloksen. Sally Hansenin tuotteita löytää hyvin mm. Pretty.fi:stä.


Ensimmäiseen tutoriaaliin pääsevät nämä tarrat. Helppo tapa koristella, sopii hyvin vaikka perusransiksen päälle, ja varmaan ihan sellaisenaankin. Ainoa miinus on se, että tarrat ovat tosi kapeita, eivät peittäneet kokonaan mun kynsiäni, mutta se ei haittaa ainakaan jos alle laittaa jotakin lakkaa. 


 Mitä tarvitset toteuttaaksesi nämä kynnet:
- Liukuvärjäykseen käytettävät lakat sekä töpöttelysienen (keittiösieni, meikkisieni tms.)
- Kärkitarroja
- Kynsiteippiä, jos et omista, voit jättää tämän vaiheen pois tai korvata sen esimerkiksi rajaamalla reunan käyttämällä akryylinmaaleja tai koristelulakkaa.

Itse käytin lakkaukseen China Glazen Re-Fresh Mintiä, Essien (en muista nyt nimeä, mutta pastellin sininen) sekä La Femmen Mint Creamia.


1. Aloita koristelu vaaleimmalla käyttämälläsi lakalla, voit itse päättää teetkö perusranskalaisen manikyyrin, koko kynnen lakkauksen vai vietkö "ranskalaistamanikyyriä" pidemmälle.


 2. Töpöttele seuraavaksi tummimmalla lakalla niin pitkälle kuin itse haluat. Essien sininen pastelli -lakka ei ollut kovin näkyvä Re-Fresh Mintin päällä.. Töpöttely kannattaa tehdä niin, ettei laita kerralla liikaa lakkaa sieneen, jottei töpöttelyn rajasta tule liian tumma. Lisäksi yksi vinkki on se, että töpöttelee puhtaalla sienellä rajaa haaleammaksi.Halusin kokeilla miltä lopputulos näyttää tummemmilla kärjillä ja rajalla.3. Itse päätin rajan peittää hopealla kynsiteipillä, mutta jokainen tekee oman makunsa mukaan. Rajan voi tietysti jättää tekemättä tai rajan voi piirtää koristelulakalla tai akryylimaaleilla..

Mulle ton teipin kanssa näpertely tuottaa ongelmia. Jotenkin teippi ei joko jää päästä kiinni tai sitten se menee "kuprulle".. Vinkkejä?


4. Tarrojen laitossa kannattaa käyttää apuna pinsettejä. Niiden avulla tarran saa aseteltua helposti. Asettele tarra mahdollisimman keskelle kynnen kärkeä, ja jos tarran sivuille jäävät reunat häiritsevät, voit töpötellä niitä piiloon. Mua ne tietenkin häiritsi vaikka ne eivät kaukaa katsottuna näykään, joten töpöttelin ne piiloon Models Ownin Dream Streamilla.

5. Lopuksi tietenkin päällyslakka päälle tai tarrat eivät pysy.

Tällaiset näistä sitten tuli, helppoa ja nopeaa.

Mitä pidät kynsistä? Aiotko kokeilla?

4 kommenttia:

 1. Nätit on. Ton teippien laittamisen ja pysymisen kanssa on mullakin ongelmia siksi niiden käyttö on jäänyt :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, mä en vaan tajua mikä siinäki on..

   Poista
 2. Kävin tutustumassa. Tosin oon käynyt täällä joskus aikaisemminkin. Luulin jo silloin liittyneeni lukijoihisi, mutta en sit kai... Nyt tein sen. :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)