11. joulukuuta 2011

Home sweet home


Haha, pitäs hommaa joku ohjelma millä tehä animaatioita, ne on kivoja :) tää mun photofiltre studio mössäs nää kuvat kauniisti, mut ei se mitää. Täs on siis monen monta kuvaa meidän kämpästä ! Aattelin täs nyt valittaa kaikista epäkohdista ja kehua positiivisia juttuja meidän kodista :) okei. ensinnäkin, kengät. Ne on aina sikin sokin, onneks en oo mikää siivousfriikki (en todellakaa) :'D KEITTIÖ. Miltä tuntuis asua paikassa, jossa keittiö on nii pieni et siel mahtuu just ja just kääntymää ? :D Meillä on niin. Yks mahtuu ihan ok tekemää ruokaa, mutku ois ihan kiva tehä ruokaa yhdessä Jopon kanssa :) Meil on iiso ruokailutila, en tajua miksei olla voitu jatkaa sitä keittiö tilaa jotenki, vaikka kaapeilla? Tos yhes kuvas näkyy leipomistarvikkeit tms. ikkunalaudalla.. Miksikö ne on siinä? No siksi, ettei ne mahdu keittiöön ! Haha. Mä tykkään meidän kattovalaisimesta, sain siitä jänskän kuvanki otettua :) se on nii yksinkertanen ja iso ! toisekseen, tykkään tosta vihree paitasesta jäpikästäki ja toivon et se ei ainakaa ihan äkkiä katoa meidän kodin sisustuksesta, toki paidan väri saa muuttua ja paikka vaihtua. haha, olinpas vitsikäs.  Ikkunalaudat on söpöt, ku niis on kunnon syvennykset. Meil on makkari/olkkari tilassa yhdellä ikkunalaudalla kukkiaki! Ne tosin tekee kuolemaa, enkä ymmärrä miksi. Kyllä Jopo niitä kastelee? Meidän sisustus on tylsä, kaipaisin värejä ! :) Muttakun. Köyhällä opiskelijalla ei vaan ole rahaa ostella "turhuuksia" :D Toivottavasti te, jotka mahdollisesti unelmoitte omasta kämpästä, kantsii sisustaa kivasti ! (toisin ku meillä :( ei vais, tykkään kyl vaik vähä ankee onki ). Bye !
Ps. Sänky on kiva! se ei tosin oikeesti kovin usein ole pedattu, nyt oli vaan Jopon porukat tulossa kylään ja ainiin ! Meidän pesukonekin toimii ! :) On ne "appivanhemmat" vaa niin tarpeellisia ja mahtavia. kiitos vielä !

2 kommenttia:

  1. Tosi mukavannäköne kämppä! Huvittais muaki asua jo yksikseni :)

    VastaaPoista
  2. Onhan tää, vähän sillai paikkapaikoin pieni tosiaan, mut on tavallaa yks ylimääränen huone sillai ettei tuu käytettyä tota "ruokailutilaa".. Siihen ois ihan hyvin voinu väkertää kunnon keittiön :D Ja onhan tää omillaan asuminen sinänsä aika luksusta, ei ehkä rahallisesti mutta muuten =)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)