15. elokuuta 2012

Flormarin magneettilakka


Tällainen pikapostaus, eilen koitin toista kertaa Flormarin magneettilakkaa. Ostin kaksi (tämän punaisen sekä sinisen) Citymarketista 6 eurolla, koska halusin ihan vain testata miten tällaiset toimivat. Tottakai on myynnissä varmasti parempia ja kalliimpia magneettilakkoja, mutta voisin sanoa, että tällaiselle tavalliselle tallaajalle kelpaa nämä Flormarin lakat ihan hyvin. Kuvioista tuli kyllä suorat ja kunnolla näkyvät raidat, mutta laitoin liian pian Cesarsshopin Rapid Dryta päälle, niin raidat levisi tuollaisiksi. Magneetin käyttö on, ainakin minulle, vielä todella haastavaa. Joko pidän magneettia liian kaukana, jolloin kuvioa ei tule kynnelle, tai sitten tökin magneetilla koko ajan märkään kynteen. Jokatapauksessa, muutaman kynnen sain tehdä ainakin viisi kertaa uudelleen, joten sen verran voisin sanoa, että ei herkkohermoisille ! Lakka itsessään on melko paksua ja haastavaa levittää, joten laita lakkaa reilusti. Joko kuvittelin, tai sitten kuviokin ilmestyi paremmin sellaiseen kynteen, jossa oli kunnon kerros lakkaa. Harjoitus tekee mestarin! Hauskaa torstai päivää kaikille! 


Oletko kokeillut magneettilakkoja? Minkä merkkisiä? Mitä suosittelisit?

8 kommenttia:

  1. Noistahan tulee ihan hyvän näköiset ! Vau !
    Mie oon kokeillu Dependin magneettilakkoja, ja niistä tykkään :) Ja ehkä ne näin alkuun riittää miulle. IsaDoraa haluaisin kokeilla, mutta en tahdo maksaa siitä niin paljoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kai Isadoran lakat ole edes kovin kalliita? Olen kokeillut liikkeessä nimenomaan Isadoraa ja niihin tuli upeat jäljet vaikka olisi pitänyt magneettia vähän kauempanakin. :)

      Poista
  2. Itse olen kokeillut Layla:n Magneffect (sävy Artic Blue) Ja tykkäsin kyllä! Toi nätti kuvio tulee ja hauska idea. :) Hintava lakka, Sokokselta 15,50€, mutta silti oikein kaunis. Ostin myös samalla Isadoran Magnetic lakan, joka vähän halvempi ja jossa mukana tuli se magneettikin, se vielä kokeilematta. :) Mutta oikein kivoja! Ja hei, jos kiinnostaa osallistua lakkauskilpailuun niin blogissani on meneillään kilpailu 2-vuotisen blogini kunniaksi. :) Kannattaa käydä tsekkaamassa ja osallistumassa. ;D Mitä enemmän osallistujia, sitä jännempi kisa! Tässä vielä linkki blogiini: http://ripaus.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, saatanpa osallistuakin ! ;) tiiän jo täydelliset kynnet tohon kisaan :p

      Poista
  3. mulla on joku merkitön lakka ebaystä mut en oo ehtiny kokeileen .anttilassa oli nyt isadoran lakat tarjouksessa olikohan ota 3 maksa 2 tai jotain en nyt muista tarkkaan

    VastaaPoista
  4. Niin tajuttoman ihanan värinen lakka! Oon ihan heikkona ton sävyisiin lakkohin. Tahtoo...

    VastaaPoista
  5. Aivan ihanan sävyinen lakka ja kauniit kynnet! :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)