17. elokuuta 2012

Värikästä överiä

Tässä blogissa ei olekaan mitään kovin värikästä näkynyt, joten korjataan asia! Inspiroiduin tästä videosta, kannattaa ehdottomasti katso ko. henkilön muutkin videot! Aivan mahtavia.. Olen itse niitä ihaillut jo vuodesta 2009, kun tämän harrastuksen aloitin. Tietenkin kateellisuudesta vihreänä.. :) 


Itse vedin överiksi mikrohelmillä ja 3mm strasseilla, mutta loppujen lopuksi.. Harvemminhan teen tällaisia värikkäitä kynsiä? Kynsiin käytin tosiaan ainoastaan akryylimaaleja, mutta tottakai tällaiset saa tehtyä myös kynsilakoilla. Omat siveltimeni ovat melko paksuja, joten on vaikeaa saada todella ohutta viivaa aikaiseksi, ja sitten vielä kun kädet tärisevät ja tutisevat niin sivellintäkin tulee useimmiten painettua kynttä vasten turhan "lujaa". Kenelläkään samaa ongelmaa?

Etusormen kynteen on selkeästi livahtanut hieman liian paljon Cesarsshopin Radip Dryta, kuplista päätellen. No, näitä sattuu! Ainakin minulle, en teistä muista tiedä. Ei anneta niiden kuitenkaan häiritä, eihän? Muutaman sanasen voisin tuosta Rapid Drysta sanoa. Kyseinen pikakuivattaja on kyllä aivan mahtava! Oletinkin sen olevan, mutta jotenkin silti se ylitti odotukseni. Hassua on se, että lakan haju on kauempaa todella miellyttävä ja hyvä, mutta haistoin sitten suoraan purkin suusta (kummastelin hyvää tuoksua niin paljon :D) niin hyi että mitä myrkkyä! Pääasia on kuitenkin se, että lakka tuoksuu hyvälle kauempaa, juuri se merkitsee silloin kun olet sitä kynnelle laittamassa. Harvempi ihminen varmaankaan nuuskii purkkeja lähempää? INM:ää en ole vielä oikeastaan kokeillutkaan, joten saatte vielä tuota vertailua odotella!


Ihan silmiin pomppaava lopputulos, häiritsee hieman itseäni ainakin. Tosiaan, strassit ja mikrohelmet olen hankkinut Sanna Tara:lta. 

Mielipiteitä kynsistä? Pidätkö itse räikeistä ja värikkäistä kynsistä? 

3 kommenttia:

  1. Nämä ovat kyllä niin kauniit<3 Värit sopivat yhteen tosi kivasti ja kuviot ovat todella hienot. :) Strassit ja mikrohelmet tosiaankin kruunaavat kokonaisuuden! :)

    VastaaPoista
  2. Hienot kynnet on :) Oli hienot kyllä ne videonkin kynnet.

    VastaaPoista
  3. tosi kivat kynnet .pidän väreistä

    VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)