26. heinäkuuta 2012

Flormar Tiikeriii !

Mun oli ihan pakko päästä heti kokeilemaan Flormarin/Kone Helsingin sävyä U16 ! Näyttää pullossakin jo niin upealta.. Alle laitoin Kleancolorin mustaa lakkaa, tuo U16 ei ole kovinkaan peittävä lakka meinaan.. 


Ihanan violettisininen lakka ! Näyttää tosi hienolta, vaikkei aurinkokaan paistaisi. Kuvat eivät kovinkaan paljoa lakkaa imartele, mutta saa niistä jonkinlaisen käsityksen lakan vivahteista. Tänään ei vaan ollut selkeästikään hyvä kynsien kuvaamispäivä.


Pitkään mietin, että miten nämä vielä koristelisin. Sinäänsä lakka on itsessään jo niin hieno, ettei se olisi mitään kyllä kaivannut. Enhän mä tietenkään osaa jättää koristelematta, joten näistä tulikin sitten "tiikerikynnet".


Leimasin Konadin m57 -laatasta Classicsin hopealla lakalla seepra/tiikeri -kuvion. Enkä osannut antaa niiden olla silloinkaan.



Lisäilin vielä mustalla akryylimaalilla muutaman viivan. Luonnon valossa (ja ehkä paremmin tarkennetuissa kuvissa) kynnet ovat oikeastaan melko hienot. Vieläkin näkyy Flormarin lakan hienot vivahteet, vaikka kuvio peittääkin melkein koko kynnen.. Eiköhän näiden kanssa kuitenkin kelpaa olla pari päivää?


Jos et vielä ole bongannut Tokmannin ketjun kaupoista näitä Kone Helsinki/Flormar lakkoja, niin kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa vielä kun tuo 3kpl 5 eurolla -tarjous on voimassa ! Eri myymälöissä on tietty eri tarjonta, mutta kivoja sävyjä on niin paljon, että jokaiselle varmasti löytyy mieluinen sävy tai kaksi. Itse olen ainakin mieltynyt näihin lakkoihin sen verran paljon, että voin suositella niitä lämpimästi kaikille.

Haluan tähän loppuun vielä hieman hehkuttaa Cesarsshop -verkkokauppaa ! Tilasin n. 1½ kuukautta sitten Konadin XL -laatta D:n. Totesin jo aiemmin blogissakin, ettei ko. laatta vaan toimi ! No, tänään sain aikaiseksi laittaa ihan ilmoituspohjalta Cesarsshoppiin viestiä asiasta, niin he sieltä ilmoittivat, että lähettivät minulle tänään uuden D laatan ! Mahtavaa, siinä on niin kivoja kuvioita, että mua harmitti suunnattomasti se ettei se toiminut. Uutta odotellessa :)

Mitä mieltä olet kynsistä? 

9 kommenttia:

  1. Nää on ihanat! Hyvä idea kerrostaa mustan päälle! Tykkään itsekin paljon Flormarin lakoista, omistan aika monta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) joo, muuten sais laittaa turhan monta kerrosta että olis peittävä..

      Poista
  2. Mulla on kans Flormareita varmaan 30. Niissä vaan on sitä jotain. =)
    Mäntsälän RobinHoodissa Flormareidda oli eilen hintalappu 1,99 euroa. =(
    Täytyy käydä yytsimässä jossain muualla, onko tarjous vielä voimassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! :) hintakin on aivan loistava. En muista että oliko se nyt täällä Hämeenlinnan Tarjoustalossa mutta lapussa luki että toi tarjous kestää ens kuun loppuun.. En sit tiedä. Harmi jos onki nyt jo loppunu :(

      Poista
  3. Hei, tulin nyt ilmoittelemaan, että arvontapalkinto löysi perille perjantaina! Kiitos, kyllä nyt on taas vaikka mitä kivaa, millä laittaa kynsiä! :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)