21. joulukuuta 2011

Hieman Nailartia ja joulunodotusta :)

Niina kävi eilen kylässä! (olin tosi laiska enkä jaksanu eilen postausta tehdä.. ) Lakkailin sitten siinä Niinan kynnet, tosin suuressa epätoivon vallassa että mitähän himputtia mä lakkailisin :D Noh, mun lakkani on ihan totaalisen lopussa, mut sain väkerrettyä tällaiset yksinkertaset, ehkä vähän jouluisetkin kynnet. Kommenttia? Niina varmaan putsannu nää poiski jo heti ku kotiin pääsi ;D haha.



Mä ootan joulua innolla tosin kyl mua vähän jänskättääkin! Mä tiiän mitä saan Jopolta lahjaks, tiiän missä se on (vaikka se piilotti sen jo uudelleenki, mut eihän se voinu olla vinkkaamatta mihin se sen pisti), olin ovela :) Siirsin sitä lahjaa pikkusen kiusatakseni Jopoa, mut ei se sitä saa tietää ku ei se mun blogia lue ;) okei, se on vaa eri taskussa nii eiköhän se sen löydä! Toivotaan ainaki, tai jään ilman lahjaa :( Ite joudun malttaan tammikuuhun et saan ostettua Jopolle myöhäsen lahjan, mut ehkä mä keksin jotain huippu kivaa!

Tietenkään Nukaa ei sovi unohtaa, se on nyt äiten kanssa Satulla ja Riipillä vielä ens maanantaihin asti, jolloin mun pitää viedä ne takasin Lammille :( Nuka on oikeesti ihmissyöjä ja se sekoo aina ku mennään sinne Jopon kanssa. Hyvä ettei syö mua! :o

4 kommenttia:

  1. Haha, kyllä nää mulla vielä on! mut niitä reunoja rapsuttelin kyllä liikennevaloissa kuten lupasin.... :D

    VastaaPoista
  2. Upeat kynnet! Miten sä teit nuo, sutasit vain ilman kummempia apuvälineitä punasella molemmat "kulmat" vai käytitkö jotain erikoista, salaista asetta siinä?

    VastaaPoista
  3. Tein ensin punasella lakalla sellasen V-muotosen "ranskalaisen tipin" ja sitten ku mulla oli vanhoja Nailart lakkojen niitä siveltimiä nii tein tolla valkosella lakalla noi reunat. Pistin ne tollai ristiin vaa siks ku yhes kynnessä siitä viivasta tuli liian pitkä :'D en tiiä huomasko Niina. :p

    VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)