12. toukokuuta 2014

Yksinkertaista kimallusta


Varmasti jokainen bloggaaja on kokenut sen päivän kun mikään ei onnistu, aivot lyö tyhjää tai kaikessa yksinkertaisuudessaan haluaa kynsilleen jotakin nopeaa, simppeliä ja helppoa. Kuitenkin niin, että kynnet näyttävät koristelluilta, eli pelkkä yksivärinen lakkaus ei riitä.

Tällä kertaa halusin näyttää teille varsin yksinkertaisen manikyyrin, joka kuvastaa juurikin edellä mainittua päivää/hetkeä.

Tähän lookkiin tarvitset:
- haluamasi värisen kynsilakan (minulla musta lakka, joka tuli kaviaarimanikyyrisetin mukana)
- irtoglitteriä
- päällyslakan (tähän en välttämättä käyttäisi pikakuivattajaa, jos vaan suinkin varastostasi löytyy esimerkiksi jokin tavallisen päällyslakan jämä)
- siveltimen tai muun jolla voit laittaa irtoglitteriä kynnelle

Itse päätin laittaa alle vielä lakkaa, jossa on kivaa vihreää kimalletta, eli Kleancolorin Forest Fairya. Se ei ole "pakollinen" vaihe, voit vaihtoehtoisesti käyttää lakkaa, jota laitat yleensäkin ranskalaisen alle tai sitten voit olla laittamatta mitään. 


Laitoin siis alle yhden kerroksen Forest Fairya, jonka päälle tein mustalla vinoranskiksen. Rajalle laitoin päällyslakkaa ja päälle ripottelin irtoglitteriä siveltimellä (älä vaan koita kaataa suoraan purkista!), tässä sinun ei tarvitse olla tarkka rajojen tai muiden kanssa. Glitter jää kiinni vain niihin kohtiin joissa on päällyslakkaa. Muistathan, että irtoglitterin käyttäminen on erittäin sottaista puuhaa, jos siis aiot ripotella tai "dippailla". Kun lopputulos oli kuiva, kävin pesemässä käteni saadakseni ylimääräiset glitterit pois. Ne saisi varmasti esimerkiksi kynsiharjalla tai viuhkamaisella siveltimellä varovasti pyyhkimällä pois. Lopuksi laitoin kerroksen Seche Viteä ja valmista tuli. 

Haluan antaa teille muutaman vinkin irtoglitterin käytöstä. Jos et halua glitteriä ns. "tuhdisti", kuten näissä kynsissä, kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä:
Kaada päällyslakkaa alustalle (voi olla maalauspaletti, muovikulhon kansi tai mitä ikinä keksitkään, itse en kuitenkaan suosittelisi paperin käyttöä) ja kaada sitten varovasti irtoglitteriä päällyslakka tilkan viereen. Tämä siksi, että sinun on helpompi annostella glitteriä valmiiseen seokseen. Sekoita sitten varovasti glittereitä päällyslakka tilkan sekaan haluamasi määrä, kokeile aina välillä astiasi puhtaaseen kohtaan että kuinka paljon glittereitä tulee seoksen mukana. Seos on valmis levitettäväksi kynnelle. Itse suosin tätä tapaa useimmiten, sillä se on siistein tapa käyttää irtoglitteriä, jollet sitten onnistu koko purkillista kaatamaan tms. 

Muista aina puhdistaa sivellin hyvin käytön jälkeen! :) 


Mitä mieltä olet irtoglittereistä ja niiden käytöstä? Käytätkö niitä usein? :)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)