12. kesäkuuta 2012

Oranssit leopardit ja ostoksia

Tilasin Sanna Taralta sekä Cesarsshopista kynsijuttuja, sekä itselleni että arvontaa varten. 

Ensin ostoksen Sanna Taralta: 


Nämä kaikki ovat tulossa arvonnan palkinnoksi, arvonnan alkamisen ajankohdasta en vielä tiedä. 8x tarra-arkkeja sekä 3x koko kynnen siirtokuvia. Haluan vielä kerätä palkintoon ainakin muutamia kynsilakkoja jne. En tiedä vielä, ehdotuksia?


Sanna Tara Nail Artista kun tilaa, saa yli 15€ ostoksista kaupanpäällisiä. Tällä kertaa sain nämä kynsitarrat, jotka päätin lisätä arvonnan palkintoon. Nämä ovat kultaisia kynsitarroja, joissa kuvina ainakin Lacosteen krokotiili sekä lehtiä. Kolmannet taisivat olla apiloita.Viisi kukka tarra-arkkia tulevat myös palkinnoiksi. Itselläni on nyt niin monta arkkia tarroja (saatuja), etten pidä näitäkään itselläni. Tarrat ovat sitä paitsi helppo ja nopea tapa koristella kynnet !  


Lisäksi palkintoon kuuluvat nämä kolme koko kynnen siirtokuva-arkkia, joissa jokaisessa on 12 isoa kuvaa. Niistä leikataan kynnelle sopivan kokoinen pala, jota liotetaan vedessä ja siirretään kynnelle.


Itselleni kokeiluun tilasin myös kokokynnen siirtokuvia. Olivat tarjouksessa 1€/kpl. Kokeilin jo alempia pariin kynteen, mutta totesin, että niiden laittamiseen ja asetteluun kannattaa varata enemmän aikaa kuin mitä minulle silloin oli. 


Kynsinauha leikkureita tilasin peräti 4kpl, itselleni yhden ja muut tutuille. Voin sanoa, että kaksi näistä oli täysiä pettymyksiä, omanikin toimii vain vaivoin. Pikemminkin repii kynsinauhoja kuin leikkaa. Äiti valkkasi sattumalta terävimmän näistä ! No, ajattelin Sonnen innoittamana hankkia jonkinlaisen kynsinauhojen kuorinta-aineen. Ananaksen tuoksuisen kynsinauhaöljynkin hankin, en oikein osaa vielä sanoa siitä juuta enkä jaata. Ihan hyvin muutaman kokeilun perusteella vaikuttaisi toimivan. Sivellin on kova ja ohut, sillä on helppo levittää öljyä kynsinauhoille. Ananaksen tuoksu ei kuitenkaan ole kovin voimakas, mikä on sinäänsä harmi. Sanna Taralta saa myös vaniljan tuoksuista kynsinauhaöljyä, jota todellakin aion kokeilla seuraavaksi ! 


Cesarsshopista tilasin seuraavia juttuja : 


Kaksi XL-laattaa, hinta oli 13,41€. Oikeastaan tilasin vain D-laatan, mutta sain B-laatan kokeiltavaksi. Kauheasti en ole näitä ehtinyt käyttämään, lähinnä kokeillut toimivuutta paperille. Sen verran voin sanoa, että itse ostamani D-laatta ei jostakin syystä toimi ! Kuvio ei tartu leimasimeen.. Mitään muovia ei pitäisi olla enää, enkä ole keksinyt muuta syytä toimimattomuudelle kuin sen, että kuvioita ei ole kaiverrettu tarpeeksi syvälle. Tai ainakin B-laatassa kuviot on kaiverrettu paljon syvemmälle. En tiedä ! Onko muilla samanlaisia ongelmia tuon D-laatan suhteen?


Konadin m64 laatta oli myös ihan pakko saada ! Jokainen kuvio toimi ainakin paperille kokeiltaessa hyvin.


Sitten vielä se "kuuluisa" kaksipäinen XL-leimasin. Cesarsshopissa on kaksi vaihtoehtoa, punainen tai valkoinen XL-leimasin. Luin aiemmin Sonnen blogista arvostelua niistä, ja ainakin Sonnen mielestä tämä valkoinen leimasin on parempi, joten päädyin itsekin tilaamaan tämän. Hinta ei todellakaan ollut paha, vain 4,95€ !  


Pientä nopeaa vertailua perus Konad leimasimen ja XL-leimasimen suhteen:

XL on isompi, joten soveltuu paljon paremmin kokokynnen kokoisten kuvioiden leimailuun. Ainakin tämä valkoinen XL on tahmeampi ja pehmeämpi kuin perus leimasin, kuvio siis tarttuu paremmin ja koko kynsi uppoaa paremmin XL:ään. Kaikin puolin valitsisin mieluummin XL:än kuin perus leimasimen. 


XL:än mukana tuli kaksi erilaista scraperia, joita en itse ainakaan käytä. Kokeilin tuota isompaa, mutta se ei mielestäni pyyhkinyt ylimääräistä lakkaa hyvin, joten toiste en kokeile ! Ainoa hyvä puoli näissäkin on se, että nämä ovat muovisia, joten ne eivät naarmuta laattoja. Suosittelen mieluummin vanhan pankki- tai luottokortin käyttöä scraperina.

Kaiken tämän massiivisen tuotteiden esittelemisen jälkeen, ajattelin loppuun vielä näyttää viimeisimmät tekemäni kynnet. Kaksi edellistä lakkausta lähti kynsistä ennenkuin sain aikaiseksi ottaa niistä edes kuvia, joten ne jäi nyt näkemättä.


Töpöttelin alle liukuvärjäyksen Wet n Wildin 9.0.2.1. Orangella, Color Clubin Sparkle and Soarilla sekä Kleancolorin Metallic Mangolla. Päälle laitoin kultaista irtoglitteriä (saatu), joka tavallaan pilasi liukuvärjäyksen.. Päätin peittää sen leopardikuvioilla, jotka maalasin käsin tekemällä ensin satunnaisia läikkiä Metallic Mangolla ja rajaamalla ne mustalla akryylimaalilla. Päälle Sally Hansenin top coat (saatu) ja tadaa ! Ei vaikeaa.
Mitä mieltä olet arvonnan tämän hetkisestä palkinnosta? Entä hankkimistani tuotteista? Mitä pidät kynsistä? Kommentoikaa ! 

12 kommenttia:

 1. Hei, sähän oot Sanna Tara Nail Artin kanssa yhteistyössä, niin miten se onnistuu. Ja tilasin just itekkin sieltä Nail Art tuotteita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olen :) Itse laitoin Sannalle sähköpostia ja kysäisin. Ei sen kummempaa! Muista vaan tietysti kertoa blogisi osoite jne.

   Ite tykkään Sanna Tara Nail Artista kaikinpuolin, hyvä valikoima ja hyvää palvelua! Ja toimituksetkin on super nopeita. Aina pakko tilata ainakin yli 15€:llä, jotta saa jännittää mitä sieltä tulee kaupanpäällisenä ! :D

   Poista
  2. Tai siis miten pääsee sinne?

   Poista
  3. Eikun ei mitään sittenkää, ku luin ton jälkeenpäin, et tajusitko nyt oikein mutta tajusit. :) Onko siinä mitään etuja?

   Poista
  4. No siis molemmille siitä on hyötyä. Sanna Tara Nail Art saa mainostusta ja sinä saat 5€ lahjakortin kerran kuussa ensimmäisen 3kk ajan. Kuitenkin kannattaa ajatella nuo yhteistyökumppanuudet muutoinkin kuin "jipii ! saan ilmaista tavaraa", koska ei se ole se kokonaisuus.

   Poista
 2. Hei, sil oli ne ketjut, uutuksissa, Sanna Tarassa, niin mihin ne on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite en ookkaa ennen nähnykkää moisia, mut luulisin että niitä voi käyttää kynsiliimalla vaikkapa rajaukseen tms. :)

   Poista
 3. Onko noi omat kynnet?

  VastaaPoista
 4. miten tohon arvontaan voi osallistua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vielä mitenkään, keräilen vielä hieman lisää palkintoja.

   Poista
 5. Hei kannattaa laittaa cesarshopille tosta D-laatasta? Jos se on joku viallinen niin saat uuden ehkä tilalle:)?

  VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)