30. tammikuuta 2012

Bullied.

"There is only one happiness in life, to love and be loved. - G. Sands"
Otin jotain random kuvia äsken tässä ootellessa Jopoa koulusta.. Kyllä, mulla on prelejä ja kirjotuksia tulossa, mut ei mulla (ainakaa vielä) oo suurta ressiä huomisesta !

Tein tän -07 eli oisko seiskalla, ku tultiin Mainiemeen ja ylipäätää Lammille.
Huomasinpas hyllyssä ton mun tekemän lehmä -taulun. Huomaan sen kyllä päivittäin joo, mut tällä kertaa jotenki erilailla. Mulla on nyt kiva ja hyvä olla täällä maanpäällä, mut ei sitä saa pitää itsestään selvyytenä. Kyllä mä tän tunteen oon mielestäni ihan ansainnutkin.

Jos äkkiseltään kysyttäis et mikä kouluaste on ollu haastavin ja vaikein, sanoisin varmasti: "no lukio tietenkin ! ". Mut jos miettisin hetken.. "Yläaste." Se oli ihan hirveetä aikaa, vaikka ala-astekin oli kauheeta! Ei todellakaan opiskelun tai no oppimisen suhteen, vaan kotona oli vähä mullin mallin kaikki, koulussa oli ihan hirveetä en todellakaan halunnut mennä sinne.. Mä oikeasti odotin meidän Mainiemi -reissulta vähän enemmän, oltiin me sentää 7 kuukautta siellä, mut noh, ei se mitään. Onkohan se niin, että niitä kiusataan, jotka sen kestää ? Tai jotka on kovaäänisempiä ja rääväsuisempia? Tai yksinkertasesti niitä, jotka on ulkonäöltään, uskonnoltaan tms. erilaisia? Mä olin kovaääninen, sanavarastoani koko ikäni kartuttanut, rikkinäinen ja lihava tyttö. Oli mahtavaa. Tiiättekö kuin tervetullut tunne tulee, kun et muutakaan takaisin mistä tulit seiskaluokan jälkeen, sulle sanotaan: " Hyi, eiks sun pitäny muuttaa pois?" Saati sit se, että hyvä ystävä ei olekaan enää niin hyvä ystävä vaan on löytänyt uudelleen vanhan ystävänsä hyväksi ystäväkseen? Tulee vähän käytetty ja turha olo. Miettikää sitä, että toi vaan pahenee vuosi vuodelta, koko yläasteen ajan. Dramaattisesti tästä seurais kaikenmaailman masennuksia ja syömishäiriöitä, mut ei mulla. Mä taistelin koko yläasteen läpi ja olin ehkä vähän uhka rohkea ja jäin lukioon samojen ihmisten kanssa. No, kyllähän siitäkin selvittiin (vai selviänköhän?).

Mun elämä varmaanki mullistu aika pitkälti laihtumisen myötä. Miettikääs, nimenomaan mun piti muuttua ja vieläpä ulkonäöllisesti jotta ei sada jokaikinen päivä lokaa niskaan? Onko se oikein? Ei. No, enpä mä niitä ihmisiä varten herkkujen syöntiä lopettanu, enkä oikeestaa varsinaisesti laihduttanukkaa. Mä olin jonku verran ylipainoinen (oikeestaan aika paljonkin) ja koukussa herkkuihin! Enpä ollu melkein kahteen vuoteen, kunnes rupesin taas syömään niitä. En mä nykyään onneks nii pahasti koukussa herkkuihin ole, itseasias useimmiten tulee vaan hyvä olo ku syö niitä, ennen tuli kauhee morkkis ja yököttävä olo.

Ehkä mä oon vähän aikuistunut ala- ja yläasteen ajoilta. Ehkä mä oon nyt vähä enemmän hyväksyny ite itteni tai sit mä en vaan enää välitä muiden mielipiteistä. Mut sen mä vaan sanon, että kyllä se laihtuminen ja Lammille jääminen oli aika mullistava muutos/päätös mun elämässä, sen jälkeen oon ollu onnellisempi, rupesin seurustelemaan ja muutenkin elämä hymyilee. :) Jopo on paras!

 Kyllä musta tulee vielä luontokuvaaja! No ei sentää.. :)


16. tammikuuta 2012

Mira, Daniel ja kummipoikani Patrick

Täs ku mulla mukamas ois "luppoaikaa", vaikka pitäs tehdä vaikka mitä kouluhommia, niin päädyin tutkailemaan koneella olevia kuvia! Täältä löytyy vaikka mitä hassua ja nyt mä päätin et laitanpas kuvia siskonlapsista, eli Mirasta 10v, Danielista 5v ja Patrickista 3v. (Noloa myöntää, mut jouduin tutkimaa omaa kalenteriani, että sain noi iät oikein, hupsis.) En osannut tietenkään karsia kuvia sillai ettei ois tullu miljoonaa "kivaa kuvaa" tähän, mut eipä kukaan kai kuvien paljouteen kuole !
Mira ja Daniel :)

Mira



Daniel





Patrick

Mähän oon siis Patrickin sylikummi, tää on ristiäisistä kuva. En ite pidä sillai tästä kuvasta, ku oon tossa kuitenki melkei parikymmentä kiloa painavampi :o hui. Lisäks kuvassahan on siis Satu. :D


















14. tammikuuta 2012

Curls


 Ensin mä aattelin kihartaa hiukset noiden klipsipidennysten kera, mut huomasin etteihän nuo kiharru yhtää mihinkää.. Omat hiukset on nii lyhkäset vielä, et eihän näihin kunnon kikkuroita saa, mut päätinpä kuitenki tulevaisuuden varalle opetella käyttämään kiharrinta (tähän asti äite on aina kiharrellu, en vaan oo osannu ite tehä :p). Teinpäs siis tooosi amatöörimäiset suttu kiharat, jos noita voi kiharoiks edes kutsua.

Ainiin, kokeilin uutta väriä mun siitä uudesta luomiväripaletista. On aika punertavaa, mut mun mielestä ihan kiva !

Otin muutaman kivan kuvan (ainaki mun mielestä). Tosin, en vieläkää tajua oikein noista kamera -jutuista mitään, nii tos ekassa kuvassaki oikeesti asetukset ihan pyllyllään ja kuva sinänsä huono. Mut se OIS VOINU olla kiva !


Sen lisäks oon edistyny tässä mun ajatuskartta/koonti projektissa ! Oon jo saanu jonku verran matikan kaavoja sun muita keräiltyä kokoon. =) Hurjaa.


11. tammikuuta 2012

Iberon klipsi hiusten pidennykset ;)

Käytiin tänään Jopon kanssa cittarissa, nii oli nyt ihan pakko ostaa tollaset klipseillä kiinnitettävät pidennykset. :'D Makso n. 30€, ei mun mielestä kovin paha hinta, ku musta tuntuu et vaik noi onki jotain tekokuitua, ne on aikalailla saman tasoset, ku monet mitä oon ihmisillä nähny pidennyksiä, jotka on laitettu kampaajalla ja maksettu useita satasia.. Näis on vaan se hyvä puoli et voin pitää näitä koska haluan :) Kokeilin niitä heti tänään, kiinnityksessäkään ei menny kovinkaa kauaa, suht helppo homma. Ainoo pikku miinus on se, ettei cittaris ollu kovin suurta värivalikoimaa, nää on liian punasen ruskeat mun hiuksiin verrattuna. Mä tosin pääti et se ei mua haittaa! Pysy hyvin koko illan, mut menee aika herkästi takkuun.. Elämä on.

ps. Mun ihana Mazda Ruttuni ei menny katsastuksesta läpi ekalla yrittämällä ! :( mut ku vasemman takajarrun korjaa ja hankkii ainaki pari uutta nastarengasta nii sit pääsee taas "elävien kirjoihin" ! :D Katsastuksessa oli hurjaa kyl. Ensiks häkellyin ku katsastaja tokas " Onpas hyvä, että nostit ton Wunderbaumin tonne ylös(kuskin sen aurinkosuoja lippa syteemin taakse). Oisin halunnu nähdä ilmeeni, ku aattelin et en mä ole mitään tehny. Kotona Jopo sit kysäs, et etkö sä huomannu ku se katsastaja laitto sitä vaikka kuinka kauan sinne lipan taakse. :D Enhän mä mitään huomannu..

Ostin tänään myös neljä iiiisoa valkoista kartonkia sitä varten, että teen niihin iiisoja ajatuskarttoja jne. mm. psykan kursseista. Helpottaa kirjotuksiin lukemista ! =)

5. tammikuuta 2012

Uusi luomiväripaletti (:

Seppälä 4,95€

Kävin eilen Tiiriön Seppälässä kiertelemässä ale -vaatteita, mut eipä sieltä mitään löytyny.. Paitsi tää luomiväripaletti ! :) Tykkään, koska halusin sellasen paletin missä on suht perus värejä, mielellää jtn ruskeaa. Yritin kyl ottaa sellasen kuvanki, mitä joissai meikkiblogeissaki on, missä näkyis iholla nää värit, mut mun nää ihottumat on viel nii karmeat et ne pilas koko kuvan :D Mut ehkä näitä värejä löytyy sitte jostai mun meikkipostauksistaki joskus sitte. Nää alla olevat kuvat on kyl karmeita, mut ei se mitää. Värjäsin hiukset ! Tumman ruskeet näistä PITI tulla, mut latvat meniki ihan mustaks. No, ehkä se haalenee ajan myötä.







3. tammikuuta 2012

Hassuja :)


Käytiinpäs pari päivää sitten äitellä, kun Katri oli lapsineen käymässä siellä :) Oli kyllä kiva nähdä ! Kamera oli tietysti mukana, ja Satuhan innostu hienosti poseeraamaan muksujen kanssa, ja sain otettua mahtavia kuvia! :D

ps. Satu, ethän nirhaa mua? :')

1. tammikuuta 2012

Hyvää uutta vuotta! :>


kuva on täältä.
Uusi vuosi vietetty, oltiin Jopon kaa Satulla ja Riipillä pelailemassa ja viettämässä aikaa. Täs menny pari kolme yötä vähä puihin tän karmean flunssan takia, katottu Jopon kans vaa Gossip Girliä aamu viiteen ja herätty joskus yhen kahen aikoihin päivällä.. Viel ois viikko lomaa! Jes. Ja mä oon jäljessä koulujutuissa.. Damn. Ehkä mä saan skarpattua ens viikolla? :) Mut joo, ehkä mä koitan nyt sairastaa tän karmean flunssan pois, tuntuu ettei edes henkee saa.. Juon glögiä ja Jopo kattoo the Simpsons Movieta! :) Ainiin ! Mazdan katsastus ois viimestään 9 päivä tätä kuuta ja ens viikolla pitäs käydä, mut mua hirvittää suunnattomasti ! :o
Hyvää uutta vuotta 2012 vielä kerran ! :)